Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ανασυντάσσεται ο Δήμος Αλμωπίας Προσλαμβάνει Δημοσιογράφο



 Στην πρόσληψη δημοσιογράφου πρόκειται να προχωρήσει ο Δήμος Αλμωπίας . Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκε κονδύλι 10 χιλ . ευρώ για την απασχόληση δημοσιογράφου , ό οποίος θα κάνει αποδελτίωση και θα συντάσσει τα Δελτία Τύπου του Δήμου .

Συνάντηση πρώην μαθητών του γυμνασίου Προμάχων.








Μετά από τριάντα χρόνια επέστρεψαν στον τόπο όχι του εγκλήματος , αλλά των ωραίων χρόνων μαθητές που φοίτησαν στο Γυμνάσιο Προμάχων .

Ψάχνουν αυλή για το υπό κατασκευήν 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας




Ο χώρος που προορίζεται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του υπό κατασκευή 2ου Δημοτικού Σχολείου  Αριδαίας «θυσιάζεται» προκειμένου να βρεθεί αύλειος χώρος. Αυτό αποφάσισε ομόφωνα  το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας.

Εκλογές στον Α.Σ. ΓΕΚΟΣΑ




Καλούνται όλα τα μέλη του Α.Σ. ΓΕ.Κ.Ο.ΣΑ σε Γενική Συνέλευση αύριο Σάββατο 30/03/2013 και ώρα 10:00 πμ στα γραφεία του Συνεταιρισμού για την διεξαγωγή των εκλογών.

Μήνυσαν το ΚΕΠΚΑ Αλμωπίας , εργαζόμενες που βγήκαν στη σύνταξη




Στην δικαιοσύνη προσέφυγαν εργαζόμενες σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλμωπίας που βγήκανε στη σύνταξη , επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για να πάρουν το εφ άπαξ τους.

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου



                                                   

Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τα παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας    

Πρωτιά σε εθνικό διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από Εδεσσαίο Μαθητή.



 

Πρωτιά σε εθνικό διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας «Μικρός Ευκλείδης» από Εδεσσαίο Μαθητή.

Καταδίκη πρώην αιρετών του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο  Έδεσσας καταδίκασε την Πέμπτη τον πρώην Δήμαρχο Εξαπλατάνου Χρήστο Παλίκογλου  και τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Αθανάσιο Τσιώνη σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή,για τη υπόθεση των χαλικοστρώσεων, που είχαν ανατεθεί, με απόφαση της τότε Δημαρχιακής Επιτροπής (2006)  και τις οποίες έκρινε εικονικές.

Ρευστό στο ταμείο του Δήμου Αλμωπίας




Πάνω από 3 εκ ευρώ μπαίνουν στο ταμείο του Δήμου Αλμωπίας προκειμένου να πληρωθούν παλιές οφειλές.

Εγκαταλειμμένη η Θηριόπετρα




ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

Κόντρα Κλεισούρη -Ζέρζη

 



Η ΑΠΡΌΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ ΤΟΥ Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας Σταύρου Κλεισούρη  με τον πρώην Δήμαρχο Πέτρο Ζέρζη, εξελίχθηκε σε έντονο επεισόδιο με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Καταψήφισε στη Βουλή τροπολογία για την εφαρμογή του Σχεδίου «Αθηνά» η Θ. Τζάκρη



 
Σε ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα στη Βουλή, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη καταψήφισε τροπολογία με την οποία θα άνοιγε ουσιαστικά ο δρόμος για την σύνταξη των απαιτούμενων προεδρικών διαταγμάτων για την εφαρμογή του Σχεδίου «Αθηνά».

Επιχείρησαν να φιμώσουν τον Συμπαραστάτη του Δημότη





Έντονος αντιπαραθέσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Αρχικά οι ερωτήσεις του Νίκου Αποστολίδη που προκάλεσαν δυσφορία στην πλειοψηφία. Ακολούθησαν συνεχή προσκόμματα προκειμένου να αποτρέψουν τον Συμπαραστάτη του Δημότη να παρουσιάσει  πορίσματα.

(3)