Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Η καταιγίδα διέκοψε το τουρνουά Μπάσκετ στη Φουστανη

 

 Ο καιρός φαίνεται ότι ζήλεψε  το μεράκι και την οργάνωση των ανθρώπων της Φούστανης που είχαν ετοιμάσει τα πάντα  για το τουρνουά  μπάσκετ το απόγευμα της Κυριακής στα γήπεδα στην είσοδο του χωριού στη διασταύρωση προς Θηριόπετρα –Αρχάγγελο. Πολύς ήταν και ο κόσμος που βρέθηκε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των ομάδων. Η βροχή όμως  που εξελίχθηκε ας καταιγίδα δεν άφησε να ολοκληρωθούν οι αγώνες και γενικότερα  η όλη προσπάθεια .

Παρά τα εύσημα , δεν έσβησε η φωτιά στο Λουτράκι

 





Παρά τα εύσημα του δημάρχου Αλμωπίας και τα συγχαρητήρια Κικίλια που δημοσίευσαν προσκείμενα στον Δήμαρχο τοπικά σάιτ, η φωτιά στη περιοχή ΡΑΜΝΟ  ΜΠΟΡ στο Λουτράκι εξακολουθεί να καίει.

Πέθανε ο Αλέν Ντελόν

 Αλέν Ντελόν: Η «απόλυτη γοητεία», οι ταινίες-ορόσημα και οι μεγάλοι έρωτες της ζωής του

 

Ο Αλέν Ντελόν, το «ιερό τέρας» του γαλλικού κινηματογράφου με την εκπληκτική ομορφιά του, πέθανε σε ηλικία 88 ετών, όπως ανακοίνωσαν την Κυριακή (18/8), τα τρία παιδιά του με κοινή δήλωσή τους στο AFP.

9α Γάτσεια στους Σαρακηνούς

 


O καιρός

 Γενικά αίθριος καιρός. Tις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στο βόρειο Ιόνιο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

    Καβάλα πάν' στην εκκλησιά

(3)