Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Εκδήλωση με θέμα τον εκφοβισμό

 

Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του
 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας
σας προσκαλούμε
1. την Παρασκευή  11 Απριλίου 2014 στις 11.00 π.μ.
στην Εύξεινο Λέσχη Αριδαίας, στην εκδήλωσή μας με θέμα: 
                    
                     ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

Σύγκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ. Σκύδρας.




Η Επιτροπή Ποιότητάς Ζωής του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση, τη Μεγ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 κι ώρα 12:30, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Γιώργου Χοϊδη Δημάρχου Σκύδρας και με την εξής θεματολογία :

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το Θεατρικό Αναλόγιο που διοργάνωσε το Ε.Θ.



Την εκδήλωση-αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη , με αφορμή την επέτειο από τα 3 χρόνια του θανάτου του θεατρικού  συγγραφέα,

Παρουσιάζει τον συνδυασμό του ο Γιάννης Σόντρας



 

Η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Έδεσσας, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Σόντρα, διοργανώνει εκδήλωση εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου,

Συναυλία του Ωδείου Δήμου Έδεσσας



Σάββατο 12 Απρίλιου 2014

Μία συναυλία στο πνεύμα και την ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας

Καταβολή δώρων από τον ΟΑΕΔ





Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι τηΠαρασκευή 11/04/2014:

Μία άλλη ανάσταση για τα παιδιά του ΟΡΙΖΟΝΤΑ





Στη γιορτή που οργάνωσε το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» ενόψει των διακοπών του Πάσχα συμμετείχαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας κ. Φίλιππος Γκιούρος, που αντάλλαξαν ευχές και δώρα με τα μέλη του ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

Ερώτηση Θ. Τζάκρη για την την απόφαση του Υπουργού Υγείας να θέσει σε διαθεσιμότητα τους νυχτοφύλακες και τους οδηγούς ασθενοφόρων που υπηρετούν στο Νοσοκομείο Πέλλας



   
    Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κατέθεσε η βουλευτής Θ. Τζάκρη με την οποία ζητά να αναθεωρήσει την τραγική και εξωφρενική απόφασή του να θέσει σε διαθεσιμότητα τους

ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΈΔΕΣΣΑΣ



 

     Στην περιοχή του πάρκου των Καταρρακτών, ένα χώρο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, υποδεχόμαστε, για άλλη μια χρονιά, την ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ, από τις 9 έως τις 19 Μαΐου.
     Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας(ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.) συνεχίζει ένα θεσμό που καταξιώθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Ευχαριστήριο




Ο  ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ
 ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑ.Π.Η.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΜΑΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗ




Οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις που θα αναληφθούν για την αντιπυρική προστασία της Μακεδονίας και της Θράκης θα βρεθούν στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 10.00, στο Διοικητήριο.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας . Θεόδωρο Θεοδωρίδη επισκέφθηκε ο κ. Αναστάσιος Παντελίδης



 
Συνάντηση είχε σήμερα, στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης με τον πρώην Επιθεωρητή Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Αναστάσιο Παντελίδη.

Ο κ. Επιθεωρητής συζήτησε με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη θέματα της επικαιρότητας.

Την Κυριακή 13 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Έδεσσα




Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ”.



 


Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 έγινε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και ακολούθησαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ”

Στον βαθμό του υποστρατήγου πήρε προαγωγή ο Γιώργος Καραΐτσης




Στον βαθμό του Υποστρατήγου, προήγαγε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων του Σώματος σήμερα (10/4) τον Ταξίαρχο, Γεώργιο Καραϊτση.

1η ΣΥΝΟΔΟΣ Π.Ε. ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ




 


Η πρώτη σύνοδος της Πολιτικής Επιτροπής του Σοσιαλιστικού Κόμματος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Επαγγελματιών Αθήνας.

Το παρόν έδωσε ο Αλέξανδρος Τσίμας από την Αλμωπία, ως μέλος της διοικούσας και πολιτικής επιτροπής του κόμματος, ενώ στην τοποθέτηση του ανέφερε μεταξύ άλλων:

Συμμετοχή στο 6ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής




Επιτυχημένη ήταν η παρουσία ομάδας μαθητών της Α' λυκειακής τάξης του Γυμνασίου Άρνισσας στο 6ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής που διεξήχθη στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας "Νόησις"

Δήλωση υποψηφιότητας του Δημήτρη Κοντίδη.



«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης.
     

Δήλωση υποψηφιότητας Χρήστου Σαπουντζή



«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης

Η κακή διαχείριση της οικονομία

Διαλύουν τα πάντα στην Αλμωπία.




Σερά έχει τώρα η Υγεία

Όχι στην πώληση του Υδροηλεκτρικού ΑΓΡΑ-ΕΔΕΣΣΑΙΟΥ




ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΕΗ  ΕΤΕ/ΔΕΗ
Τ.Δ.Ε. ΕΔΕΣΣΑΣ

Ξεσπάθωσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμωπίας



 
 «Ξεσπάθωσε» κατά πάντων όσων αντιδρούν στην κατασκευή πνευματικού κέντρου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμωπίας π.Στέφανος Δέβρελης .

(3)