Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ;



Βγήκαν από νωρίς τα μαχαίρια στον …κεντροδεξιό χώρο

Γενική Συνέλευση Εδεσσαϊκού Θεάτρου



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου καλεί τα μέλη του το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6:00μ.μ. στο Εντευκτήριο του Ε.Θ., για την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Ομιλία της Παναγιώτας Μαζιώτη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνης




 
Παρουσία των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνης και της εκκλησίας ξεκίνησε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, ο πρώτος κύκλος ομιλιών, στην δραστηριότητα του συλλόγου ‘’Ο καφές της γυναίκας’’ με θέμα τα Χριστούγεννα.

Να αποκατασταθούν οι σχέσεις



 
ΘΕΩΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ 
ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ  ,ΑΠΑΝΤΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ


Πρέπει να αποκατασταθεί η σχέση προμηθευτών και εργοληπτών με το Δήμο μέσα σε ένα κατάλληλο πλαίσιο αρχών και κανόνων.Αυτό υποστηρίζει ο Δημήτρης Μπίνος υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας. Από την άλλη πλευρά η Δημοτική Αρχή ετοιμάζει απάντηση στη οποία μεταξύ άλλων ,αναμένεται να είναι αρκετά σκληρή και μεταξύ άλλων θα τονίζει ότι ζει μάλλον σε άλλο τόπο και σε άλλους χρόνους.

Αυστηρή προειδοποίηση προς διασπαστές




ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



Το τελευταίο 20ήμερο ο Γιώργος Καρασμάνης έχει προβεί σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινοβουλευτικού ελέγχου καταθέτοντας αναφορές και ερωτήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν τον νομό.
Παραθέτουμε τις σημαντικότερες παρεμβάσεις του Βουλευτή προς τους αρμοδίους Υπουργούς :

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για τις καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ






`   Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη με την οποία του ζητά να δώσει εντολή στον ΕΛΓΑ για την ταχύτατη -πριν τις γιορτές

ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ



 
      Τον ετήσιο χορό του μετά από πολλά χρόνια θα πραγματοποιήσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης στο κέντρο κοινωνικών εκδηλώσεων ΄΄Οδός Ανθέων΄΄ στην Κρύα Βρύση. Στα πλαίσια του χορού το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε να τιμηθούν 20 παλαιοί παράγοντες της ομάδας, όλοι τους διατελέσαντες ΠΡΟΕΔΡΟΙ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από το 1960 έτος ιδρύσεώς του μέχρι και σήμερα.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ



 

Την  Κυριακή  22 Δεκεμβρίου, ώρα 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Διοικητηρίου , θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ωδείου Δήμου Έδεσσας.

Συνελήφθησαν 46χρονη για κλοπή στα Γιαννιτσά




Συνελήφθη χθες (16.12.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, μία ημεδαπή 46 ετών, για κλοπή.

Ο Θ .Τσολερίδης νέος προπονητής του ΠΑΣ Ξιφιανής




Λύθηκε η συνεργασία του ΠΑΣ Ξιφιανής με τον Βαγγέλη Μήτσκα ,

Τέλος ο Αντώνης Σαπουντζής από την Ελπίδα Έδεσσας



Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της Ελπίδας Έδεσσας και έλαβε ομόφωνη απόφαση να λύσει τη συνεργασία που είχε με τον προπονητή Αντώνη Σαπουντζή

Ανοίγει το Χιονοδρομικό



 
Η ΕΤΑΔ ΑΕ, που διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, ανέλαβε φέτος και τη διαχείριση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας–Καϊμάκτσαλαν.

«ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ




Στο πλαίσια του 15ου Capital Link Greek Investor Forum, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με την Capital Link διοργάνωσαν ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Ελλάδος, την «Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης».

Επανασυνδέσεις ρεύματος στον Δήμο Αλμωπίας





Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι ξεκινάει η διαδικασία παραλαβής των αιτήσεων των πολιτών στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών προς τη ΔΕΗ,

Επανασυνδέσεις Ηλεκτρικού Ρεύματος στον ΔήμοΈδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας καλεί όλους τους κατοίκους, στους οποίους λόγω οικονομικής αδυναμίας έχει γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην πρώτη τους κατοικία, να προσέλθουν και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να αιτηθούν την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ Α.Ε.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου



Σάββατο 21-12-2013 15.00

Α1 14η αγωνιστική

Διανομή τροφίμων από τον Σύλλογο τριτέκνων Έδεσσας

 






Ο Σύλλογός τριτέκνων Έδεσσας περάτωσε με επιτυχία την Δωρεάν Διανομή των κατωτέρω τροφίμων από την Ε.Ε για το 2013.Συγκεκριμένα διανεμήθηκαν οι ακόλουθες ποσότητες ανά είδος και αριθμό τρίτεκνων οικογενειών:

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ της ΤΟΜ.ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ για τα 95 ΧΡΟΝΑ του ΚΚΕ στην ΚΑΛΗ-ΣΚΥΔΡΑΣ







      Γιορτάζοντας τα  95 χρόνια  αγώνες και θυσίες του ΚΚΕ η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας διοργάνωσε Συνεστίαση στο Οικ.Κέντρο « Το Πάρκο» στην Καλή - Σκύδρας.

Προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας»



 



Αναρτήθηκαν χθες 16 Δεκεμβρίου 2013:
Α. Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο

Ο Χορός του ΓΕΛ Αξού

Το Γ.Ε.Λ Αξού σας προσκαλεί την Παρασκευή 20/12/2013 και ώρα 21:30 στον ετήσιο χορό του,

(3)