Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



Αναβλήθηκε επειδή δεν είχε απαρτία η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας το απόγευμα της Τετάρτης Από τα 27 μέλη παρόντα ήταν  τα 10.

Πρόγραμμα «Κατασκηνώσεων – Λουτροθεραπείας – Πηλοθεραπείας



 


Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας θα εφαρμόσει και φέτος πρόγραμμα «Κατασκηνώσεων – Λουτροθεραπείας – Πηλοθεραπείας για ηλικιωμένα άτομα και ΑμεΑ» για την χρονική περίοδο από 04.08.2014  έως 15.10.2014 και είναι οι παρακάτω:

ΤΕΛΟΣ Η ΟΜΗΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ



Η DATA BANK COMPUTERS  Στο πλαίσιο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσή σας, σας ενημερώνουμε ότι έχει υπογραφεί  νέα Υπουργική Απόφαση   για τη «Διαδικασία πιστοποίησης

Ψηφίστηκε η τροπολογία για τις αλλαγές στο χώρο των ΜΜΕ



Κατά πλειοψηφία πέρασε από το Β΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής η τροπολογία που προβλέπει αλλαγές στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.

Στον Εξαπλάτανο το γραφείο κτηματογράφησης




ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ. ΜΠΙΝΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Θετική η Θ. Τζάκρη










-          Στην ίδρυση Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής για την Παιδεία
-          Στον διπλασιασμό της μοριοδότησης για τον διορισμό και την τοποθέτηση μονίμων και την πρόσληψη αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών
-          Στην κατάργηση διάταξης νόμου  που δημιουργούσε προσκόμματα στην πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για πάσχοντες από συγκεκριμένες παθήσεις

Αποζημίωση για περονόσπορο στα αμπέλια με νέο πρόγραμμα κρατικών ενισχύσεων



 
Την απόφαση με την οποία ανατίθεται στον ΕΛΓΑ η υλοποίηση προγράμματος κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΠΣΕΑ), ύψους 28,5 εκατ. ευρώ, υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης.

Ομιλία για τον Ίωνα Δραγούμη




 
Στην καθιερωμένη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη δολοφονία του μεγάλου Έλληνα διανοητή και πολιτικού Ίωνα Δραγούμη συμμετείχε ο κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης,

«Απαράδεκτες χρεώσεις του ΕΝΦΙΑ»

                   
Απαράδεκτες χαρακτηρίζουν τις χρεώσεις του ΕΝΦΙΑ 27 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίες με πρώτο υπογράφοντα τον Βουλευτή Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή.

Αυστηρές κυρώσεις για την παράνομη υλοτομία



Τελευταία παρουσιάστηκε έξαρση παραβατικών δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με μεταφορές δασικών προϊόντων, κυρίως καυσόξυλων,  τα οποία δεν έχουν αποδεικτικά στοιχεία νόμιμης υλοτομίας.

Εκδήλωση στην Πολυκάρπη με τα «ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ»








Ο Φ.Σ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ‘ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’ κάνει γνωστό ότι  η μουσική εκδήλωση με τα

(3)