Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΡΙΤΟΣ

ΩΣ  τον καταληλότερο για την προεδρία της  ΔΕΥΑ  Αλμωπίας θεωρεί τον Χρήστο  Σπρίτο η πλειοψηφία του κόσμου επειδή  γνωρίζει άριστα το αντικείμενο. Μένει να δούμε τι θα γίνει στη πράξη ,γιατί σύμφωνα με πληροφορίες κάποπιοι κύκλου αντιδρούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑ «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ



Η τραγική κατάσταση για τους εκπαιδευτικούς, και γενικότερα για τους Δημοσίους Υπαλλήλους το 2011,

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ



Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Έδεσσας και η Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων του Νομού Πέλλας συνδιοργανώνουν μια ημερίδα με θέμα:

ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο Γιάννης Γκιώσης που διατέλεσε για δύο τετραετίες πρόεδρος του τοπικού  διαμερίσματος Γαρεφείου, καλε'ιται να σύρει τον δύσκολο  χορό της ΕΑΣ Αλμωπίας

ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



















ΣΤΑ παιχνίδια της Γ εθνικής σημειώθηκαντα εξης αποτελέσματα:

Ο Σαββάκης στόχος του Εργοτέλη



Βόμβα στις τάξεις του Νέου Μυλοτόπου μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος ομάδας της Superleague και συγκεκριμένα του Εργοτέλη για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Χαράλαμπο Σαββάκη

ΣΥΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


    Από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, την 18-01-2011 και ώρα 17:30΄, στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας

Συνάντηση εργασίας Περιφερειάρχη με Αντιπεριφερειάρχη στην Εδεσσα



 Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε τηνΤρίτη 18/1 το απόγευμα, μεταξύ του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Στην Κρύα Βρύση πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Ιανουαρίου της Ν.Ο.Δ.Ε.



   Στα πλαίσια των κυκλικών συνεδριάσεων στην έδρα του κάθε πρώην καποδιστριακού δήμου, όπως αποφασίστηκε από το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Ν.Ο.Δ.Ε., την περασμένη Δευτέρα η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Κρύας Βρύσης, παρουσία του νέου τομεάρχη Πέλλας Βαγγέλη Μετίσογλου και του περιφερειάρχη Τράντη Χρήστου.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

Στις 14 Φεβρουαρίου του 2012 αναμένεται να συζητηθεί η πρώτη αγωγή του ελληνικού δημοσίου σε βάρος της Ιεράς μονής Βατοπεδίου, καθώς χθες η υπόθεση αναβλήθηκε από το πολυμελές πρωτοδικείο της Αθήνας.

(3)