Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Επιτυχίες αθλητών του ΦΟΑ


ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ

Οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων από το πρωτοδικείο

Οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων από το πρωτοδικείο ( δίπλα οι σταυροί των ετεροδημοτών)  

Ενταση μεταξύ προέδρου ΔΕΥΑ Αλμωπίας και Προέδρου Αψάλου



Λίγο έλλειψε να έρθουν στα χέρια ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Βασίλης Κανονίδης με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αψάλου Κώστα Καρασαρίδη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


 

Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ» τιμώντας την επέτειο μνήμης των μαύρων σελίδων της ιστορίας των προγόνων μας, πραγματοποιεί εκδηλώσεις, το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 στο μνημείο προσφυγικού Ελληνισμού, πλατεία Μ. Αλεξάνδρου στην Έδεσσα.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη και εκπροσώπων επαγγελματιών οδηγών ΤΑΞΙ




Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και εκπροσώπων των επαγγελματιών οδηγών ΤΑΞΙ της Περιφερειακής Ενότητας

Μετά την ήττα αλλάζουν όλα στο ΠΑΣΟΚ




Σε πολιτική και ιδεολογική εκκαθάριση οδεύει το ΠΑΣΟΚ μετά την πρωτοβουλία του προέδρου του κόμματος να εκκινήσει τις διαδικασίες για την επανίδρυση του κινήματος.

Εαρινές εκδηλώσεις στην Πλατάνη Έδεσσας




Οι κάτοικοι της Πλατάνης(όλοι τους κατάγονται από το Λουτράκι) και πολύς κόσμος από άλλες περιοχές, απόλαυσαν τις εαρινές εκδηλώσεις στο χωριό, που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά ο τοπικός Πολιτιστικός σύλλογος.

Αποφεύγουν το δημόσιο οι υποψήφιοι




Συνειδητοποιημένοι και προσαρμοσμένοι στο γενικότερο οικονομικό γίγνεσθαι εμφανίζονται οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων.

(3)