Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Έκτακτη συνάντηση με φορείς του αγροτικού τομέα στην Έδεσσα



 

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη πραγματοποιείται έκτακτη συνάντηση με θέμα «Τρέχουσες εξελίξεις και ζημιές στις δενδρώδεις καλλιέργειες (ροδάκινα, βερίκοκα, κεράσια κλπ), που προέκυψαν λόγω άστατων καιρικών συνθηκών».

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΊ «ΛΑΖΑΡΙΝΕΣ» στους δρόμους της Πέλλας…



Για 3η συνεχόμενη χρονιά Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Πέλλας «Η Ανατολική Ρωμυλία» διοργανώνει το έθιμο «Λαζαρίνες», το Σάββατο 23 Απριλίου 2016.

Επίσκεψη σε Λουτροπόλεις







Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. και μέλη των επιτροπών να συμμετέχουν την ΠΕΜΠΤΗ 21η του Απρίλιου, σημαδιακή μέρα για την δημοκρατίας στην χώρα μας, να συμμετέχουν στην επίσκεψη στα λουτρά του δήμου Σιντικής, λουτρά Σιδηροκάστρου και Αγγίστρου, καθώς και στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού «Νερά Μπέλες» στο Άγκιστρο.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ






Να χρυσώσει το χάπι στο κοινό της Αλμωπίας επιχειρεί ο πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος , μετά την γενική κατακραυγή για το πολυδάπανο ταξίδι στη Στοκχόλμη και την διαμονή σε Ξενοδοχείο υπερπολυτελείας.

Σε πλήρη πανικό και σύγχυση η δημοτική αρχή Αλμωπίας



 

Μαύρα μεσάνυχτα αποφάσισε να διατηρήσει 72 τους υδρονομείς και να μη τους μειώσει   σε
53

1η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων στη Θεσσαλονίκη





Πολιτιστικοί σύλλογοι από ολόκληρη την Ελλάδα με περισσότερους από 3.000 χορευτές και περίπου

Πλήρης εγκατάλειψη της Ανατολικής Αλμωπίας




Εικόνα εγκατάλειψης της Ανατολικής Αλμωπίας από την Δημοτική Αρχή. Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου , για τα μάτια του κόσμου τίθενται προς ψήφισε  ελάχιστα έργα

(3)