Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Μαζί στο Δικαστήριο Θεσσαλονίκης πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου με μεγαλοεργολάβο




Μεγάλη σύμπτωση τη Τρίτη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ,στην εκδίκαση της έφεσης στη μήνυση που έκανε ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος κατά του Παράσχου Τσάνταλη,

ΣΤΟ ΚΙΕΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ο ΓΚΟΥΡΟΥΛΙ ΛΕΒΑΝ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ Δ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟ



     Σε επαγγελματικό αγώνα θα αντιμετωπίσει ο Γκουρούλι Λεβάν του ¨Μ.Αλέξανδρου¨ Γιαννιτσών τον Γερμανό πρωταθλητή Μαριαν Αρκαντιβαλ στα -72,5 κιλά.

Η πρωτη της Ελπιδας









Σε πολύ καλό κλίμα κ με παρουσία ποδοσφαιριστών παλαιών και νέων αλλά και της νέας διοίκησης της ομάδος έγινε η πρώτη προπόνηση της Ελπίδας Έδεσσας.

Παραλίγο φεστιβάλ ξύλου το Πόζαρ φέστιβαλ




Λίγο έλλειψε να τινάξουν στον αέρα την μεγάλη προσπάθεια των διοργανωτών και εθελοντών του Πόζαρ Φέστιβαλ

Απόφαση καθορισμού των μέσων Ενεργητικής Προστασίας που θα επιχορηγήσει ο ΕΛ.Γ.Α. το έτος 2013




   
Τον καθορισμό των
μέσων Ενεργητικής Προστασίας που θα επιχορηγήσει ο ΕΛ.Γ.Α. το 2013 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Στο νέο πρόγραμμα έχουν γίνει βελτιώσεις αφού έχουν ληφθεί υπόψη προτάσεις Ομάδων Παραγωγών, Αγροτικών Συνεταιρισμών και άλλων φορέων.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για παράνομες ανασκαφές στο Αρχοντικό




 



Συνελήφθησαν σήμερα (23.07.2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών και του Τμήματος Τροχαίας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 56 έως 67 ετών, για παράνομες ανασκαφές.

EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε.Φ.Ε.Τ.Ε







Ο Εμπορικός Επαγγελματικός και Βιοτεχνικός  Σύλλογος Αριδαίας και το Κ.Ε.Κ.-Κ.Α.ΕΛ.Ε. της
Ε.Σ.Ε.Ε. Θα υλοποιήσουν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε.Φ.Ε.Τ.

Έργο συλλογής λυμάτων στης είσοδο τη ‘Εδεσσας





Στην είσοδο της Έδεσσας από την πλευρά της Θεσσαλονίκης κατασκευάζεται νέος αγωγός συλλογής λυμάτων. Στην περιοχή ρέει ελεύθερα σημαντικός όγκος λυμάτων, που διογκώνεται λόγω της πρόσμιξής του με τα όμβρια ύδατα.

Ημερίδα για την απασχόληση από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη << Αλεξανδρινή Γη >> .



Την αντιμετώπιση της ανεργίας και την παράλληλη ενίσχυση της απασχόλησης και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας , μέσα από την οπτική της τοπικής αυτοδιοίκησης ,τόνισε με τον χαιρετισμό και τις παρεμβάσεις του ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοϊδης στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22/7/2013 στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας .

Ελεχγοι στα κέντρα παραλαβής ροδακίνων



Ελέγχους στους λεγόμενους πάγκους αρχίζουν αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες , σύμφωνα με πληροφορίες από σήμερα . Σχετική επιστολή είχε στείλει στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και ο βουλευτής της Ν.Δ. Διονύσης Σταμενίτης.

Εργα Π.Έ.Πέλλας στην οικονομική επιτροπή




Σήμερα Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 πραγματοποιείται η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

(3)