Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο Νίκος Παπανώτας , προπονητής στη Κρύα Βρύση



     Μέσα σε φιλικό κλίμα χώρισαν οι δρόμοι για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με τον μέχρι πρότινος προπονητή του ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΤΙΣΙΟ. Η διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδας κινήθηκαν άμεσα, αφού το θέμα του προπονητή είναι το πρώτο που πρέπει να λύσει η κάθε ομάδα, ερχόμενοι σε συμφωνία με τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΩΤΑ.

Καλοκαιρινές δράσεις ΜΣ. Εξαπλατάνου


"ΤΟ ΝΕΟΛΙΘΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ",



 




Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας και οι εκδόσεις University Studio Press σας προσκαλούν στην

«Επί τάπητος» η Ανάπτυξη της Αλμωπίας





Ευρεία συνάντηση και συζήτηση στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας 

Θ. Τζάκρη: προκηρύχτηκε η θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας παθολόγου για το Νοσοκομείο της Έδεσσας






Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι προκηρύχθηκε η

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με ανταποκριτές ξένου τύπου σε θέματα τουρισμού και προώθησης αγροτικών προϊόντων



Στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε με ανταποκριτές ξένου τύπου σε θέματα προώθησης αγροτικών προϊόντων και τουρισμού γενικότερα.

9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων



  




Λάβετε θέσεις… Έτοιμοι… Πάμε!
-   Στην αφετηρία οι προετοιμασίες για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Συνεργασία Βαλαβάνη - Τζάκρη για το Τελωνείο Σκύδρας




 
Συντριπτικά τα πλεονεκτήματα υπέρ της παραμονής του Τελωνείου Σκύδρας ως κεντρική υπηρεσία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ





Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (α.α. 18/2015) προβλέπονται έκτακτα καιρικά φαινόμενα από σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2016.

Μια βρώμικη ιστορία…

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου 
Πάλι θα χάσουν τον ύπνο τους οι… υπεράνω πάσης υποψίας -τρόπος του λέγειν δηλαδή- ευυπόληπτοι δημοσιογράφοι και άλλοι δημοσιολογούντες, που τα χρόνια της βαρβαρότητας έκαναν καριέρα και λεφτά προπαγανδίζοντας την αναγκαιότητα του μνημονίου, διαβάλλοντας τα θύματά του, δηλαδή την κοινωνία, και προβοκάροντας κάθε αντιμνημονιακή στάση και άποψη…

Μουσική βραδιά στη Σκύδρα.



Μια μουσική βραδιά, μαγική κι ονειρεμένη υπόσχονται, για όλους, οι συντελεστές της καλλιτεχνικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην ανοιχτωσιά της πλατείας Σαφραμπόλεως (παλιό ΚΤΕΛ) Σκύδρας, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, κι ώρα 9μ.μ.

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον Υπουργό Εσωτερικών για το θέμα της μεταφοράς μαθητών



 
Επιστολή με την οποία αναλύει τα προβλήματα και προτείνει λύσεις για την καλύτερη διαχείριση του έργου της μεταφοράς μαθητών απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νίκο Βούτση.

(3)