Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΤΟ «ΛΑΔΩΜΑ» ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ



Γνωστός αριστερός της περιοχής με περγαμηνές στη θεωρία

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΛΜΩΠΟΥ-ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ 5-4


ΜΕΤΑ από σκληρή αναμέτρηση βγαλμένη από τα παλιά
,οι Βετεράνοι του Αλμωπού στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που  έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαϊου  στην Αριδαία,  νίκησαν τους βετεράνους της Βέροιας με 5-4.

Με επιτυχία στην Έδεσσα ενημερωτική συνάντηση για θέματα στήριξης της απασχόλησης μεπρωτοβουλία της Υφυπουργού Εσωτερικών Θ. Τζάκρη


Μετά από πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κας Θεοδώρας Τζάκρη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου στην Έδεσσα,

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Σε μια περίοδο που κάποιοι θέλουν να “κουρέψουν” την εθνική μας αξιοπρέπεια, δεν έχουν δικαίωμα να “κουρέψουν” . Απεδείχθη, έστω και καθυστερημένα, ότι διαχρονικά οι ευθύνες βαρύνουν την Πολιτεία και όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Εμείς θα συμπαρασταθούμε σε όλους τους φορείς της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έχουν να εισπράξουν 15 περίπου εκατομμύρια ευρώ για το 2010 και περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για το α΄εξάμηνο του 2011.

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ



Στο Κεντρο Φυσικής Καλιέργειας, στο Κλησοχώρι, ξαναρχίζουν τα πρακτικά

216 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΝΟΜΕΙΣ


ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΔΕΚΑΕΞΙ  αιτήσεις υποβλήθηκαν τελικά στον Δήμο Αλμωπίας  για τις 91 θέσεις υδρονομέων.  Η αρδευτική περίοδος   είναι από 15 Μαίου έως 15 Σεπτεμβρίου και ο μισθός 500 ευρώ καθαρά.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ

ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ 'ελεγχο  έκαναν σύμφωνα με πληροφορίες ελεγκτές από την Αθήνα στην Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ στο οικονομικά . Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρεύσει καμμία άλλη πληροφορία.

Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ  ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ




Ο δικαστικός επιμελητής είναι δημόσιος υπάλληλος, φέρει την στρογγυλή σφραγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και διορίζεται στις έδρες των Πρωτοδικείων της χώρας.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ALMOPISTAS" ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ

 
Μάθαμε πολλά σήμερα. Πρώτα απ'όλα διαπιστώσαμε ότι η ομάδα μας εξαπλώνεται! Ήμασταν 35 άτομα κάθε ηλικίας σήμερα στο Δασάκι.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ του ΠΑΜΕ σε ΕΔΕΣΣΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

       Με αγωνιστικό παλμό και καλή συμμετοχή εργαζομένων, αγροτών , αυτοαπασχολούμενων & νεολαίας πραγματοποιήθηκαν οι Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στους Μ.Καταρράκτες της Έδεσσας & τη Πλατεία ΕΠΟΝ ( Πεζόδρομος ) στα Γιαννιτσά .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Σ. ‘’ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ‘’ ΠΕΛΛΑΣ


 
Π.Α.Σ. ‘’ ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ‘’  ΠΕΛΛΑΣ



                                     ΠΡΟΣ ΕΠΣ Πέλλας, Έδεσσα

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

        Το Εδεσσαϊκό Θέατρο
 διανύει  μια πολύ δημιουργική χρονιά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Δόθηκαν απο τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας το αναλυτικό πρόγραμμα των γραπτών και προφορικών εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, που θα διενεργηθούν στις 07 και 08 Μαΐου 2011  όπως κάτωθι:
 

(3)