Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας









Συνεδριάζει  τη Δευτέρα,     9   Σεπτεμβρίου,  στις     8:00 μ.μ. (20:00),  το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

                    

Ο Αντώνης Σαπουντζής προπονητής στην Ελπίδα Έδεσσας



 


Η  Ελπίδας Έδεσσας ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ανακοινώνει τη συνεργασία της με την πρώτη ομάδα με τον προπονητή Αντώνη Σαπουντζή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΤΣΑΝΤΑΛΗ




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σωσάνδρας, «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Η επίσκεψη του ΥΜΑΘ στο επιμελητήριο Πέλλας



   



Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Πέλλας ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου στα πλαίσια της επίσκεψης του στην

Ο γ.γ. της ΠΟΕ-ΟΤΕ στην Αριδαία






ΓΙΑ ΤΑ καυτά θέματα που τους αφορούν μίλησε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ " ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ"

 



Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα του Τουρνουά "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ", που θα πραγματοποιηθεί την 9ην Σεπτεμβρίου 2013 στο Δημοτικό στάδιο Μελισσίου “Γ. ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ” για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στο Τουρνουά Θα λάβουν μέρος οι παρακάτω ομάδες:

Διαμαρτυρία για την ΑΕΠΙ







"Εμείς οι επαγγελματίες της Αλμωπίας, εκπέμπουμε σήμα SOS για την επιβίωσή μας, γιατί η θηλιά της ΑΕΠΙ έχει φτάσει μέχρι το λαιμό μας και είμαστε στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Είναι ένα άλυτο πρόβλημα, το οποίο μας ταλανίζει χρόνια τώρα, και τα δεκάδες  δικαστήρια στα οποία μας σέρνει η ΑΕΠΙ όλο και μας καταδικάζουν.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟY ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΜΕ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ Ο



 

Συνάντηση με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου στο γραφείο του στο Διοικητήριο είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Επίσκεψη του Προέδρου της Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας



 

Ενημερωτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή, διάθεση και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για πλαστογραφία στην Έδεσσα



Συνελήφθησαν τη Π’εμπτη (05.09.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας  ημεδαπός 41 ετών και μία ημεδαπή 30 ετών, κατά περίπτωση, για κατοχή, διάθεση και προμήθεια ναρκωτικών και πλαστογραφία.

Υποβολή πρότασης για αρδευτικό δίκτυο στην Άρνισσα



Πρόταση για χρηματοδότηση έργου κατασκευής αρδευτικού δικτύου στην Άρνισσα θα καταθέσει ο Δήμος Έδεσσας στον Άξονα 3, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013».

Οι διαιτητές των αγώνων του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας



   
Οι παρακάτω διαιτητές ορίστηκαν να διευθύνουν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας:                               

ΚΑΛΕΣΜΑ της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών






        Εκδρομή στο μαρτυρικό τόπο της Μακρονήσου διοργανώνουν οι Σύλλογοι Κεντρικής Μακεδονίας της ΟΓΕ στις 21 και 22 Σεπτέμβρη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ





Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι,  στο πλαίσιο έναρξης και λειτουργίας της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, των παράλληλων  εκδηλώσεων – ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας-πορειών, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Συντηρήσεις σχολικών κτηρίων και βανδαλισμοί





Παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση και τους περιορισμένους πόρους που δίνονται στις Σχολικές Επιτροπές γίνεται σημαντική προσπάθεια για βαφές και συντηρήσεις των σχολικών κτηρίων.

Σχολικές αίθουσες στην Άρνισσα





Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των σχολικών αιθουσών που θα στεγάσουν τις τάξεις του Λυκείου Άρνισσας.

Η Δημόσια Τηλεόραση εκπέμπει και στην Αλμωπία





Άμεση ήταν η ενεργοποίηση του Δήμου Αλμωπίας στα παράπονα των πολιτών για την μη

(3)