Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Έναρξη εγγραφών στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο




Η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία-ISO 90001) μετά την επιτυχημένη διοργάνωση Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων σε Μυτιλήνη, Τρίκαλα, Βόλο και 30 άλλες πόλεις της Ελλάδας, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Έδεσσας.

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου




Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας

Χ.Γ. ΦΟΥΧΤΕΛ Πρόταση αύξησης εσόδων στους δήμους





 
Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους. Χθες ο πρωθυπουργός δέχθηκε τον γερμανό υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας και εντεταλμένο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χανς-Γιοάχιμ Φούχτελ.
(Στη φωτογραφία από την επίσκεψή του παλαιότερα στα Λουτρά Πόζαρ)

ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ 121 ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ




Σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών, μετοχών και ακινήτων 121 φυσικών προσώπων και εταιρειών που ενέχονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, προχώρησε το ΣΔΟΕ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών την Πέμπτη.

Ερώτημα




Πως γνώριζαν ορισμένοι ” φίλαθλοι” του Αλμωπού στην κερκίδα πριν ξεκινήσει ο αγώνας του Πρ. Ηλία με τον Αλμωπό , ότι ο Βασίλης Σαμαράς θα παραιτηθεί και ότι ο αντικαταστάτης του ήταν στο γήπεδο;

Αποχαιρέτισαν το καλοκαίρι στην Έδεσσα




Την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 στο χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκε γιορτή για να αποχαιρετήσουν οι ηλικιωμένοι το καλοκαίρι με ευχάριστες

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΥΣΤΑΔΩΝ




                                                       Παράνομη και καταχρηστική

Κλείνει ένα στα τέσσερα καταστήματα της Έδεσσας, Βέροιας & Κοζάνης




Τραγική είναι η εικόνα στις κεντρικές εμπορικές αγορές της  Κοζάνης, Βέροιας και Έδεσσας, καθώς, σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΕΜΥ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), τα λουκέτα στα καταστήματα κυμαίνονται σε ποσοστό από 18-24%.

Σύσκεψη για την αστυνόμευση στην Εδεσσα





Μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιώγα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με το Νομίατρο Δημήτριο Κόντο, τον Διοικητή του Α.Τ Έδεσσας Αθανάσιο Μπαρμπούνη, τον Διοικητή της Τροχαίας Βασίλη Πλούγαρη και τον Πρόεδρο του Σωματείου Καφεζυθεστιατόρων Αντώνη Παππά.

Τελευταίο αντίο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον αείμνηστο Λάμπη Γερεμτζέ




Ο άνθρωπος που αγάπησε τόσο πολύ την Πέλλα και έκανε την αγάπη του πράξεις και λόγο για αυτήν δεν είναι πια κοντά μας. Ο Λάμπης Γερεμτζές συνέχισε τις πνευματικές του αναζητήσεις

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας για ναρκωτικά στην Αριδαία





Συνελήφθησαν χθες (05.09.2012) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας 20 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
   

Εργασίες συντήρησης στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας.





Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες  συντηρήσεων στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας ,

Σήμερα ο ορισμός των διαιτητών




Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ: «ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ»



 




Σχολιάζοντας τις διαρροές για περαιτέρω περικοπές στις αποδοχές ενστόλων, δικαστικών, κ

(3)