Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΕ


   Με  μεγάλη  οργανωτική  επιτυχία  διεξήχθη  στην  πόλη  της  Νάουσας  την  Κυριακή  31  Οκτωβρίου  2010  διασυλλογικό  πρωτάθλημα  ΚΑΡΑΤΕ με  την  επωνυμία  ΝΑΟΥΣΑ  2010.

:ΕΦΥΓΕ Ο ΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Τον "πρόδωσε" η καρδιά του. Ο "Αλ Μπάνο της Ελλάδας", όπως τον χαρακτήριζαν στον χώρο της μουσικής, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 69 ετών. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε την Πέμπτη στο σπίτι του όπου επέλεξε να ζει μόνος του, φτωχικά τα τελευταία χρόνια. Η καρδιά του τον πρόδωσε...

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

ΑΦΟΥ έδιωξαν την "γραμμή πυρός ¨" από την  ΔΕΥΑ Αριδαίας .σηκώνουν τα χέρια στα προβλήματα που παρουσιάζονται.  Πρώτη απόδειξη το αλλαλούμ που δημιουργήθηκε κοντά στο γραφείο του πρώην υπουργού Γιώργου Πασχαλίδη. Ευτυχώς έδρασε η  ιδιωτική πρωτοβουλία...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Με αφορμή την κατάληψη του ΓΕΛ από τους μαθητές θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΣΚΥΔΡΑΪΚΟΣ- ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 37-51


Συνέχισε με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα παίδων
η ομάδα του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ απέναντι στην ομάδα της Σκύδρας

OI ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ

4η Αγωνιστική

Ημερίδα για την ενημέρωση των καπνοπαραγωγών του νομού μας



Με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κας Θεοδώρας Τζάκρη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010 στις 10 π.μ. ημερίδα στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών, με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών του Νομού Πέλλας σχετικά με την ομάδα μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) που προτείνονται για τους καπνοπαραγωγούς.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

Οργισμένοι δηλώνουν οι μαθητές του ΓΕΛ Αριδαίας που προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου ,γιατί το στεγαστικό πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει.(φωτο αρχείου)

(3)