Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Το νέο Δ.Σ. του Μ.Π. Συλλόγου Ριζοχωρίου "Τοξίδου Ελένη"




Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Ριζοχωρίου ως εξής

Πρώτες οι Αριδαιώτισσες Δέσποινα Ζαπουνίδου και Άννα Κακμέζη στον Ημιμαραθώνιο δρόμο και ο δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών



Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία έγινε την Κυριακή (15/9) στα Γιαννιτσά ο Ημιμαραθώνιος δρόμος και ο δρόμος Θυσίας 6.000 μ. με οργανωτές τον Δήμο και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας - Κιλκίς.

Στην εκκίνηση του ημιμαραθωνίου βρέθηκαν 385 αθλητές και αθλήτριες. Νικητής του αγώνα ήταν ο Αντώνης Παπαδημητρίου, ενώ στις γυναίκες η πρωταθλήτια του βάδην Δέσποινα Ζαπουνίδου από την Αριδαία  κατέκτησε την πρώτη θέση.Στα 6000 μ.στις γυναίκες νικήτρια η Άννα Κακμέζη του Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, από την Αριδαία.

Συνάντηση Δ.Σ. Ο.Σ.Αριδαίας με Δασάρχη



Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δασάρχη Αριδαίας κύριο Μέντη Νικόλαο.

Εκδήλωση απονομής βραβείων λογοτεχνικού διαγωνισμού




 
Στην εκδήλωση απονομής βραβείων του Γ’ Λογοτεχνικού Διαγωνισμού που διοργάνωσαν οι «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ΕΔΕΣΣΑΣ για ΜΑΧΕΣ του ΕΛΑΣ στο ΜΟΥΧΑΡΕΜ-ΧΑΝΙ

 


    Στα Στενά του Μουχαρέμ Χάνι βόρεια της Έδεσσας, ανάμεσα στα βουνά Καϊμακτσαλάν και         Βέρμιο, το Παράρτημα Έδεσσας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης - ΔΣΕ πραγματοποίησε και φέτος την Εκδήλωση Μνήμης για τους ηρωικούς νεκρούς των νικηφόρων αντιφασιστικών μαχών του 30ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ με την ανατίναξη των γερμανικών αμαξοστοιχιών, που περνούσαν από τα στενά του Μουχαρέμ Χάνι τον Αύγουστο του 1944.

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας


 
 Αρχίζει το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:



Κυνηγοί βρήκαν δηλητηριασμένα όρνια στο βουνό Πίνοβο Πέλλας



Δύο κυνηγοί βρήκαν δηλητηριασμένα δύο όρνεα στο βουνό Πίνοβο, πάνω από το Βορεινό Πέλλας. Τα νεκρά πουλιά βρίσκονταν δίπλα σε κουφάρι από ψόφιο άλογο, στο οποίο άγνωστοι μάλλον είχαν βάλει δηλητήριο.

Σύγκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας .




       Σε  συνεδρίαση έχει προσκαλέσει , για την  Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 κι ώρα 20:00 , τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας ο Πρόεδρός του Στάθης Ανδρεάδης , με τα εξής κατά σειρά θέματα της ημερήσιας διάταξης :

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΑΣΙΚΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Μια ακόμα απαράδεκτη ενέργεια από ανεγκέφαλους εις βάρος του Δασαρχείου Αριδαίας.

Στάση εργασίας στις 18.9.2013



Το προσωπικό του ΚΠ  «Όραμα» θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας αύριο Τέταρτη 18 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00 ως ένδειξη αντίδρασης στις απολύσεις και την διαθεσιμότητα.
Στις 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων των Κέντρων Πρόληψης στην Αθηνά με σκοπό να αποφασιστούν οι κινητοποιήσεις μας διεκδικώντας την ανανέωση της προγραμματικής σύμβασης που λήγει τον Δεκέμβριο του 2013 και την πάγια χρηματοδότηση μας.




Διαλύουν τα πάντα στην Παιδεία και την κοινωνία



 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ


 


Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας IPA Cross Border program Greece – former Yugoslav Republic of Macedonia ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με τίτλο

ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΕΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ 32-33



Ιδιαίτερα θετικός ήταν ο αγωνιστικός απολογισμός για τον Αερωπό στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΑΣ που διεξήχθει στο ΔΑΚ Έδεσσας με την συμετοχή έξι ομάδων της Βόρειας Ελλάδας. Η ομάδα του

(3)