Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Πιέζουν για τον Νίκο Παρούτογλου



 

Οι πρωτοβουλίες και η πρακτική λειτουργία του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου , φαίνετα ι ότ ι ενοχλεί πολλούς  συναδέλφους της παράταξής του .

Ετοιμάζεται το γαλάζιο ψηφολέλτιο



Στην τελική ευθεία για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της εισήλθε η Νέα Δημοκρατία μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς με τους προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων όλης της χώρας.

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας


 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το αποκριάτικο έθιμο της Τζαμάλας την Κυριακή στον Πρόδρομο




Το έθιμο φέρει την ονομασία Τζαμάλα ή Γκαμήλα και κατά την παράστασή του, παρουσιάζει μια καμήλα που την περιφέρει πλήθος καρναβαλιστών με πειράγματα, περιπαίγματα ή παινέματα κι αυτή υπομένει, συνερίζεται, συμβιώνει και διασκεδάζει μαζί τους ή αντιδρά και επαναστατεί ανάλογα με τη συμπεριφορά τους.

Τα αποτελέσματα των μεγάλων κατηγοριών


ΣΟΥΠΕΡ  ΛΗΓΚ
22η Αγωνιστική

Δ! ΕΘΝΙΚΗ 2ος όμιλος - 14η αγωνιστική



                                                                       
               
          Καμπανιακός    -ΠΑΟΚ Γιαννιτσών           2  -1           

Οι αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας




A1

Τα αποτελέσματα των πρωινών αγώνων


Στα πρωινά παιχνίδια σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα        

Δριμύ κατηγορώ του Χρήστου Παπαδόπουλου



Δριμύ κατηγορώ εξαπολύει  ο Χρήστος Παπαδόπουλος ο οποίος ήταν παρόν στην υποτιθέμενη και  δήθεν προγραμματισμένη επίσκεψη των τουριστικών επιχειρηματιών του νομού  με Τούρκους δημοσιογράφους το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου , στο Δημαρχείου της Αριδαίας για την τουριστική προβολή του τόπου  .

Κατασκευή Υδροηλεκτρικού στη Μπέλιτσα




 Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι υποβλήθηκε για γνωμοδότηση το με αρ.πρ.195614/25-01-2012 έγγραφο του Υπ. Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής -Γ.Δ. Περιβάλλοντος – ΕΥΠΕ -Τμήμα Β'

(3)