Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Απλές συγκρίσεις

Δυστυχώς ό Δήμαρχος Αλμωπίας

Κρύβουν κρούσμα κορωνοιού στους Προμάχους


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

 

Όταν η μισή και παραπάνω κυβέρνηση του Δήμου  Αλμωπίας  προέρχεται από τους Προμάχους  και αδιαφορεί πλήρως για τους συγχωριανούς της , τι μπορούν άραγε να περιμένουν η Αριδαία και τα άλλα χωριά;

Πολύ πιθανόν να ξεσπιτωθεί ο Αλμωπός


 


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 

Στον «αέρα» βρίσκεται η αδειοδότηση  του δημοτικού σταδίου Αριδαίας. Η αδιαφορία του Δήμου τόσο καιρό που έπρεπε να έχει τελειώσεις τις απαραίτητες εργασίες είναι μνημειώδης. 

Τα αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας


 

 

Τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας, το Σαββάτο 17 Οκτωβρίου, έχουν ως εξής:


Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου

Στις 17 Οκτωβρίου 1912 ξεκίνησε μια νέα ιστορική αρχή για τη Σκύδρα και την ευρύτερη περιοχή. Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται απελευθερωτής και έτσι η Σκύδρα ενσωματώνεται στην εθνική οικογένεια, απαλλαγμένη πλέον από την τουρκική σκλαβιά.

Έρωτας και πολιτική

 Γράφει ο  Ρηγίνος 


O καιρός



Για σήμερα, Σάββατο, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται... λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα Δωδεκάνησα, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές . Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό και το νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 6 μποφόρ, στρεφόμενοι μέχρι το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 26 με 29 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 27 βαθμούς Κελσίου.


  

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες νωρίς το πρωί..

(3)