Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Παιδιά του Κατηχητικού των Προμάχων στην ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ



Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ¨ του Δήμου Αλμωπίας, επισκέφθηκαν  τα παιδιά του Κατηχητικού των Προμάχων, όπου μοίρασαν  δωράκια στα παιδιά του Κέντρου.

Υπόδειγμα εθελοντισμού ο Δήμος Αλμωπίας




ΣΦΟΔΡΑ σφυροκοπήματα δέχτηκε η πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας  σε αρκετά ζητήματα .
΄Ένα από αυτά ήταν τα ερωτήματα που έθεσε ο Πέτρος Ζέρζης στην πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ  Αθηνά Δούκα  για το αν εργάζονται άτομα με μαύρα

Αποψιλώνουν την Αριδαία από Υπηρεσίες



 

Τελικά η φημολογία των τελευταίων μηνών φαίνεται πως  είχε βάσεις. Μόνο που αυτή τη φορά η αποψίλωση υπηρεσιών  έρχεται μέσα από επίσημα έγγραφα . Αυτή τη φορά αφορά το ΙΚΑ που εξυπηρετεί πάρα πολύ κόσμο στη περιοχή της Αλμωπίας .

Συνάντηση της Θ. Τζάκρη με τον Δ/κτη του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλο με αντικείμενο την διοικητική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ στο Ν. Πέλλας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ «Μηνύματα αισιοδοξίας στην κοπή βασιλόπιτας»


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας για το νέο έτος, που διοργάνωσε ο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο κοσμικό κέντρο της Έδεσσας «Αρχοντικό»

Συγχαρητήρια από τον Ο ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΝΤΙΩΝ Δ.Δ.ΤΣΑΚΩΝΩΝ



>> Συγχαίρει τον πρόεδρο και το νέο Δ.Σ. του  Συλλόγου  Λουτρακίου  "ΤΟ
>> ΠΟΖΑΡ"
>> για την εκλογή τους
>> και τους εύχεται καλή,δυναμική και δημιουργική θητεία.
>> 
>

Αγώνες στον Β ΄ ομιλο της Α΄ κατηγορίας



Παιχνίδια του 2ου ομίλου της Α κατηγορίας  και εξ αναβολ΄’ης στον Β2 πρόκειται να γίνουν αύριο Τετάρτη . Οι διαιτητές που θα τους διευθύνουν είναι :

Φάρος και η Πέλλα



Με πολύ χαρά  για μια ακόμα φορά η τοπικη αυτοδιοίκηση  και ο επιχειρηματικός κόσμος  του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν και της περιοχής του Δήμου Αλμωπίας ,υποδεχτήκανε τα παιδιά  του Φάρου του Κόσμου(Κέντρο προστασίας ανηλίκων ).

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΑΛΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ





Είναι γνωστό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον παλιό Άγιο Αθανάσιο από τις ημέρες των Χριστουγέννων, όταν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έγιναν κατολισθήσεις και καταπλάκωσαν το εξωτερικό δίκτυο φερτά υλικά, με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροδότηση.

Συμπληρωματικές εκλογές στον Σύνδεσμο Διαιτητών


 

Στις  συμπληρωματικές  εκλογές  που  διενεργήθηκαν  τη Δευτέρα  30-1-2012  στην  αίθουσα  του  Συνδέσμου  μας  για  την  κάλυψη  μίας  κενής  θέσης  για  το  Διοικητικό  Συμβούλιο ,

Αποκριάτικος παιδικός χορός στη Κρύα Βρύση

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε.




Στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) συμμετείχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, ο οποίος πραγματοποίησε σειρά επαφών με αυτοδιοικητικούς παράγοντες στο πλαίσιο του συνεδρίου. Για τα αποτελέσματα του συνεδρίου δήλωσε:

Το Δ. Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας


 



Στις  30 Ιανουαρίου 2012, έγινε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.

(3)