Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Τι γράφει ο Τύπος της Β. Μακεδονίας για την επίσκεψη Πενταρόφσκι στην Αθήνα

 


 

 

Θέμα σε όλα τα ΜΜΕ της Βόρειας Μακεδονίας είναι η επίσκεψη του Προέδρου της χώρας Στέφο Πενταρόφσκι στην Αθήνα. 

Συγκεκριμένα γράφουν :Ο Πρόεδρος Στέβο Πενταρόφσκι, κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα, έδωσε  συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα για τους εκπροσώπους των( βορειο)μακεδονικών μέσων ενημέρωσης.

Το πρόγραμμα της Σούπερ ληγκ 2


Υπάρχει ΝΔ; Με αφορμή την επιστροφή Καραμανλή στο προσκήνιο: τίνος κόμματος και ποιου πολιτεύματος πρωθυπουργός είναι ο Μητσοτάκης;


Του Γ. Λακόπουλου

Δεν είναι απλώς η χειρότερη κυβέρνηση από τη Μεταπολίτευση. Με τους χειρότερους υπουργούς και τον χειρότερο πρωθυπουργό. Είναι η μεγαλύτερη μηχανή πολιτικής εξαπάτησης που υπήρξε στην Γ’ Ελληνική Δημοκρατία.

Ερώτηση για την ανάπτυξη των Λουτροπόλεων κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος,

 

 μια ερώτηση που αφορά άμεσα και την Πέλλα λόγω των Λουτρών Πόζαρ.

 

«Η ανάπτυξη των λουτροπόλεων της Κεντρικής Μακεδονίας ως εφαλτήριο

ανάπτυξης του ιαματικού - θεραπευτικού τουρισμού και πηγή εσόδων για

την χώρα»

Η συμφωνία των Πρεσπών «βασανίζει» ξανά τη ΝΔ...



Η επίσκεψη του Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας Στέφο Πενταρόφσκι σήμερα στην Αθήνα πραγματοποιείται λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης- Δυτικών Βαλκανίων και ενώ τα μνημόνια συνεργασίας, που αποτελούν απόρροια της συμφωνίας των Πρεσπών, παραμένουν ένα “αγκάθι” για τη Νέα Δημοκρατία.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

Συναντήσεις Σωματείου συνταξιούχων ΔΕΗ


 


Την Παρασκευή 1/10/21 το προεδρείο του σωματείου μας πραγματοποίησε

συνάντηση με τον διοικητή του ΕΦΚΑ Παν. Δουφεξή. Στη συνάντηση παρευρέθη

και ο βουλευτής Φλώρινας   Γιάννης Αντωνιάδης.

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ "Ο ΑΠΕΛΛΗΣ"


Ο Σύλλογος Εδεσσαίων Καλλιτεχνών " ο Απελλής", διοργανώνει και φέτος την ετήσια ομαδική έκθεση ζωγραφικής με θέμα " ένα ταξίδι, ένας σταθμός". Συμμετέχουν 25 καλλιτέχνες - μέλη του συλλόγου

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Καιρός: Το πρώτο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας του φθινοπώρου μετά από 110 ημέρες

 
Το πρώτο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας του φθινοπώρου μετά από 110 ημέρες. Αυτό γράφουν Στρατής Βουγιούκας, Κωνσταντίνος Λαγουβάρδος για το Εθνικό Αστεροσκοπείο και την αλλαγή του καιρού. Σημαντικές και κατά περιόδους ισχυρές βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις καμένες εκτάσεις της Εύβοιας και της Πελοποννήσου.

Μένιος Φουρθιώτης: Αποφυλακίσθηκε υπό όρους

fourthiotis-main

Να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές το μήνα, χρηματική εγγύηση οι άλλοι δύο όροι που επιβλήθηκαν στον παρουσιαστή

Πρόκληση Άδωνη: Το «γκαρσόνι» που έμεινε χωρίς δουλειά να πείσει τους άλλους να εμβολιαστούν - Τέλος τα επιδόματα (video)

Πρόκληση Άδωνη: Το «γκαρσόνι» που έμεινε χωρίς δουλειά να πείσει τους άλλους να εμβολιαστούν - Τέλος τα επιδόματα (video)

 

 

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η προκλητικότητα του Άδωνη Γεωργιάδη και της κυβέρνησης.

Φασιστικά τάγματα με χρυσαυγίτικη «πατέντα»

Οποιαδήποτε ομοιότητα των θλιβερών γεγονότων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής την περίοδο 2012-2013... δεν είναι καθόλου τυχαία! Πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους, ορκισμένους ναζιστές, που δρουν με τον ίδιο τρόπο εδώ και χρόνια ● Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο 30χρονος Παπαδιονυσίου με τα τατουάζ σβάστικας και «μαύρου ήλιου» που πρωτοστάτησε στην επίθεση κατά της ΚΕΕΡΦΑ.

Το πρόγραμμα των αγώνων της β΄φάσης των Αγώνων του κυπέλλου στην ΕΠΣ Πέλλας


 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Σάββατο  09.10.2021

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη (BINTEO)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για το θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μαρίνα της Καλαμαριάς από διερχόμενους ψαράδες.

Προσπάθειες να παρεισφρήσουν φασίστες και σε άλλα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
 
 Ακόμη τρεις προσπάθειες να παρεισφρήσουν ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία σε σχολεία του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, στη δυτική Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει ο Δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, μιλώντας στο TPP. «Προσπάθησαν να γίνουν κρούσεις και στα δικά μας ΕΠΑΛ», αναφέρει, ενώ κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου επισημαίνει: «αν δεν προσέξουμε θα ξαναζήσουμε αναβίωση μίας νέας πλέον εγκληματικής οργάνωσης, ίσως με άλλα σύμβολα, και άλλη ονομασία». Ο πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς, αποκαλύπτει στο TPP ότι «ενήλικα μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, γράφονται επίτηδες σε ΕΠΑΛ προκειμένου να προωθήσουν φασιστικές και ναζιστικές ιδέες σε παιδιά».

Pfizer: Στο 47% η αποτελεσματικότητα για προστασία από λοίμωξη μετά από 5 μήνες, δείχνει νέα έρευνα

Pfizer: Στο 47% η αποτελεσματικότητα για προστασία από λοίμωξη μετά από 5 μήνες, δείχνει νέα έρευναΣτο 90% είναι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer για έξι μήνες σε ό,τι αφορά στην πρόληψη της νοσηλείας και του θανάτου, ωστόσο το ποσοστό πέφτει στο 47% μετά από ένα πεντάμηνο στην αποτροπή μιας νέας λοίμωξης.

Τα παιχνίδια στα παρασκήνια από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία: Για τις φρεγάτες και τα Rafale…

 

Στο «παρασκήνιο» της συμφωνίας της Ελλάδας και της Γαλλίας αναφέρεται ο δημοσιογράφος της La Tribune, Michel Cabirol, σημειώνοντας, ότι στη Naval Group, πριν από την απότομη εγκατάλειψη του προγράμματος των αυστραλιανών υποβρυχίων, σχεδόν κανείς δεν πίστευε σε αίσιο τέλος στην Ελλάδα.

Θέλουν να κάνουν “ανώνυμες” τις πτήσεις με τα 4 κυβερνητικά VIP! Για ποιο λόγο τόση μυστικοπάθεια;

 

 

 Από Militaire News

Φαίνεται ότι η αποκάλυψη των επιβαινόντων στο vip αεροσκάφος της ΠΑ, στην πρωθυπουργική πτήση για τη ΔΕΘ, προβλημάτισε  πολύ.

Το «βαθύ λαρύγγι» του Facebook και οι αποκαλύψεις μια μέρα πριν το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Το «βαθύ λαρύγγι» του Facebook και οι αποκαλύψεις μια μέρα πριν το παγκόσμιο μπλακ άουτ

 
Μια μέρα πριν το «μπλακ άουτ» του facebook πρώην εργαζόμενη του αποκάλυπτε πως εκείνη διέρρευσε έγγραφα με αθέμιτες πρακτικές του τεχνολογικού κολοσσού. Οι καταγγελίες που άναψαν... φωτιές.

Σοκ: Νεκρός εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού, Νίκος Τσουμάνης – Δολοφονία βλέπουν οι Αρχές

 

 

 
 
Τι «δείχνουν» οι πρώτες ενδείξεις

ΕΟΔΥ: Νέος πρόεδρος ο Θεοκλής Ζαούτης

 

 
 
 
 
 
 Την Τετάρτη οι επίσημες ανακοινώσεις

Διήμερη επίσκεψη Πενταρόφσκι: Για πρώτη φορά από το 1991, Πρόεδρος της Β. Μακεδονίας στην Αθήνα

Ο καιρός σήμερα...



Σήμερα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Βαθμιαία στα δυτικά και από το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια οι νεφώσεις κατά τόπους θα αυξηθούν.

Facebook τέλος: Τα σενάρια τρόμου και η κατάρρευση του ψηφιακού ονείρου

Facebook τέλος: Τα σενάρια τρόμου και η κατάρρευση του ψηφιακού ονείρου

 
 
Facebook, Instagram, Messenger και WhatsApp έπεσαν για έξι και πλέον ώρες, με αποτέλεσμα η ψηφιακή κοινωνία να καταρρεύσει μέσα σε λίγα λεπτά.

(3)