Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κ./Σκανδαλίδης:Καμία σύγκριση ΠΑΣΟΚ –ΣΥΡΙΖΑ


Με δόσεις …αυτοκριτικής κατά διαστήματα, αλλά και φανερά ενοχλημένος από την σύγκριση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ , εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου στα Γιαννιτσά ο Κώστας Σκανδαλίδης .
Άδειασε όμως εμμέσως και τον Ευάγγελο Βενιζέλο , λέγοντας  «το ποιο ΠΑΣΟΚ θέλει ο κ. Βενιζέλος,θα το αποφασίσουμε όλοι.»

Συνεχίζει στον Αλμωπό ο Γιώργος Μπογδάνης



Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμη ένα χρόνο με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Μπογδάνη.

29 Ιουνίου απολογισμός στον Δήμο Αλμωπίας


        
 
Ειδική δημόσια  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας,  σύμφωνα με το άρθρο 217  του Ν.3463/2006, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα,  πρόκειται να γίνει γίνει  

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεως για υδρονομείς.



  Ο Δήμος Αλμωπίας  ανακοινώνει ότι η προθεσμία για την υποβολή αίτησης, για την πρόσληψη υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2012,

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑΣ






Στα Γιαννιτσά στις 10 Ιουνίου 2012 στην  αίθουσα του «ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» , ημέρα Κυριακή  και ώρα 12:00 π.μ. διεξήχθησαν οι εκλογές του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Μαθητικό φεστιβάλ μουσικής και χορού στην Αλμωπία



Ο Δήμος Αλμωπίας και ο σύλλογος καθηγητών για τον πολιτισμό «Μενέλαος Λουντέμης», για πρώτη φόρα διοργανώνουν μαθητικό φεστιβάλ μουσικής και χορού στην Αριδαία.

Σεμινάριο προπονητών Αντισφαίρισης στην Αριδαία


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας και η Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.  διοργανώνουν σεμινάριο προπονητών. Το σεμινάριο ανήκει στο τρίτο στάδιο σεμιναρίων του προγράμματος επιμόρφωσης προπονητών της ΕΦΟΑ.

Δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η κατάσταση στον κάμπο της Αλμωπίας.


Στη χθεσινή δημοπρασία για τον καθαρισμό αυλάκων δεν υπήρξε καμία προσφορά με αποτέλεσμα ο διαγωνισμός να επαναληφθεί μετά από αρκετές ημέρες. Η όλη διαδικασία  θα ολοκληρωθεί –αν ολοκληρωθεί- στο τέλος του μήνα.

“ Προμήθεια εξοπλισμού του Δήμου Σκύδρας “ στο Ε.Π. “ Μακεδονία-Θράκη “




    Με την αρ.3873/25-5-2012 απόφαση του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  έγινε ένταξη της Πράξης “ Προμήθεια εξοπλισμού τμημάτων ένταξης του Δήμου Σκύδρας “ στο Ε.Π. “ Μακεδονία-Θράκη” ποσού 48.301,49€.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ



 

    Στα πλαίσια της εφαρμογής και της καλής λειτουργίας της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ, ο Δήμος Σκύδρας προχώρησε στην τοποθέτηση

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 14-6-2012

(3)