Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Σάκης Χατζηδημητρίου: Ο κόσμος εμπιστεύεται εμάς


Την βεβαιότητά του ότι ο κόσμος της Αλμωπίας έχει αποφασίσει ποιους θα επιλέξει ως νέα δημοτική αρχή  και ο συνδυασμός του είναι πρώτος σε αυτές τις προτιμήσεις ,

Νίκος Παρούτογλου. Ο λαός ξέρει να επιλέγει


Βέβαιος ότι στις εκλογές της  Κυριακής  ο λαός της Αλμωπίας  θα επιλέξει τον συνδυασμό του  ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ  και θα αλλάξει σελίδα, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου στην Κεντρική του ομιλία την Παρασκευή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ: Δεν πατάμε σε δύο βάρκες


Η Μακεδονία    είναι  μία και είναι ελληνική . Εμείς είμαστε ξεκάθαροι

Συνέντευξη στο Ράδιο Αλμωπία 97.1: Δήμαρχος και εκ νέου Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτριος


Υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: «Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Και η Κρύα Βρύση έστειλε το μήνυμα της μεγάλης νίκης»!

Εμφανώς συγκινημένος, μπροστά σε πλήθος κόσμου στην Κρύα Βρύση, ο Επικεφαλής του συνδυασμού Πέλλα Μπροστά Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε έτοιμος να δώσει τέλος στη στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας τα τελευταία 8,5 χρόνια.

Γιατί μαυρίζω τη Χρυσή Αυγή

 ΠΗΓΗ: https://www.thepressproject.gr/article/141400/Giati-maurizo-ti-Xrusi-Augi
(κείμενο του Σεπτεμβρίου του 2015 στο Jail GoldnenDawn, πιο επίκαιρο από ποτέ)

1) Είναι ναζιστές. Ο Μιχαλολιάκος σε ομιλία του το 2012 χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «σπορά των νικημένων του 1945». Ο Παππάς «διαπαιδαγωγεί» τα παιδιά του να κάνουν «Χάιλ Χίτλερ». Ο Κασιδιάρης κράταγε με καμάρι το 2012 τη σημαία του Τρίτου Ράιχ, την ίδια ακριβώς σημαία που κατέβασαν ο Γλέζος και ο Σάντας το 1941 από την Ακρόπολη. Η προσπάθειά τους να μεταμφιεστούν σε «έλληνες εθνικιστές» έχει να κάνει αποκλειστικά με το κέρδισμα ψήφων.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΟΥΛΗ: Κάλεσμα για μια καλύτερη Φούστανη


Φίλες και Φίλοι, Συγχωριανοί, απόδημοι Φουστανιώτες



 έχει ξεκινήσει ένας αγώνας για να φέρουμε την ελπίδα πίσω στο όμορφο χωριό μας.

Μελίτα Χισκάκη: Δημιουργία Φιλικού Επενδυτικού Περιβάλλοντος


Η γεωγραφική απομόνωση του Δήμου Αλμωπίας σε συνδυασμό με την άρρυθμη διοίκησή του, εδραίωσαν την εικόνα της αναπτυξιακής απαξίωσης και της οικονομικής δυσπραγίας, ως αποτέλεσμα της επενδυτικής υποβάθμισης. Συνέπεια όλων αυτών είναι ο πληθυσμός του Δήμου μας να αποτελείται κατά κύριο λόγο από άτομα τρίτης ηλικίας, μη παραγωγικά, που εξαρτώνται οικονομικά από την κεντρική εξουσία και απαιτούν φυσικά την κοινωνική αρωγή του Δήμου μας, ο οποίος επίσης στηρίζεται άκρως ελλειμματικά, στο κράτος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Αμπάρη Γεωργία

Ονομάζομαι Αμπάρη Γεωργία, κατοικώ και δραστηριοποιούμαι στην Αριδαία μαζί με το σύζυγό μου Μπαγκή Γεώργιο.

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχω Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου.

Εργάζομαι στον τομέα εξυπηρέτησης πολιτών από το 2003.

Πιο συγκεκριμένα :

Σωτηριάδης Συμεών Βιογραφικό Σημείωμα

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Σωτηριάδης Συμεών γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αλμωπία. Υπηρέτησε ως Δάσκαλος σε σχολεία της Αλμωπίας, από τα οποία τα τελευταία χρόνια ως Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός,

Δάσκαλος με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Είναι αξιολογητής στην Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων στο Υπουργείο Παιδείας και εμπειρογνώμονας στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Από πολύ νωρίς μέχρι και σήμερα αναπτύσσει πολύπλευρη κοινωνική δράση. Με κύριο χώρο δράσης την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση έχει εκλεγεί σε θέσεις συνδικαλιστικών φορέων, διοίκησης της εκπαίδευσης και φορέων της κοινωνίας των πολιτών.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ Γ. ΙΩΑΝΝΗ Υποστρατήγου ε.α. ΕΛ.ΑΣ.

Ποιος είναι ο Γιάννης ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στην Αριδαία, είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και διαμένει μόνιμα στο Τοπικό Διαμέρισμα Τσάκων. Είναι παντρεμένος με την ΣΑΡΑΚΙΝΛΗ Κυριακή απόφοιτη Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχουν τρία παιδιά, τον Γιώργο μηχανολόγο μηχανικό, την Ευαγγελία ψυχολόγο και τον Αλέξανδρο μαθητή της Δ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χρύσας – Τσάκων – Ροδωνιάς. Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο στο Τ.Δ. Τσάκων, το Γυμνάσιο και το γενικό Λύκειο στην Αριδαία.

Το βιογραφικό του Μπάμπη Πανταζή



ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
Όνομα: Χαράλαμπος ( Μπάμπης )
Επώνυμο: Πανταζής
Όνομα πατρός: Αλκιβιάδης Πανταζής
Όνομα μητρός: Έλλη Μπάνου

Εκλογές




Ναι,

Συνέντευξη Δ. Μπίνου στο Ράδιο Αλμωπία


Ο καιρός σήμερα...

Νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές, βροχές και σποραδικές καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα Παρασκευή, κυρίως για τα...

(3)