Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στην 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ε.Π. «Μακεδονία-Θράκη2007-2013»




Στην 5η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Μακεδονία – Θράκη 2007-2013» συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Μύλος της Γεύσης







Εγκαινιάστηκε ο Μύλος της Γεύσης σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Υπαίθριου Μουσείου Νερού. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, εκπρόσωποι του εταίρου στο πρόγραμμα Δήμου Kavadarci και του Υπουργείου Εσωτερικών της ΠΓΔΜ, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί Εδεσσαίοι.

Φοβισμένοι αιρετοί του Δήμου Αλμωπίας





Πολλά είναι τα ερωτηματικά για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Αλμωπίας, από τον ανάδοχο εργολάβο ,ενώ ερευνάται κατά πόσο είναι νόμιμη η ενέργειά του.

Ανοίγει ο δρόμος για την επέκταση του ΧΥΤΑ Αλμωπίας




Απορρίφθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εργολάβος για

Ζητά στοιχεία για την εξαφάνιση της αυλής του υπό κατασκευή 2ου Δημοτικού Σχολείου , ο Ανδρέας Κόγιος




Περισσότερα  στοιχεία για την αυλή του υπό κατασκευή 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλμωπίας ζητά με αίτημά του προς τον Δήμο Αλμωπίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Κόγιος.

Εκμάθηση χορών από τον Σύλλογο Αγιος Λουκάς






Εκμάθηση χορών από τον Σύλλογο  Αγιος Λουκάς

Συνεδρίαση Δ.Σ. Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας



Τα πολλά προβλήματα που απασχολούν τις ελληνικές λουτροπόλεις και ιδιαίτερα την μεγάλη μείωση των επισκέψεων εξαιτίας της περικοπής του επιδόματος λουτροθεραπείας από τον Ε.Ο.Π.Υ., την πρόταση του Πανελληνίου Συλλόγου για τα λουτρά Παρανεστίου και τα λουτρά της Αγίας Παρασκευής,

Hμερήσια εκδρομή στην Πάργα, Ιωάννινα, τάφος Αγ. Παρασκευής.



Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης, πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στον καναλάκι Πρέβεζας (τάφος Αγίας Παρασκευής), Πάργα και Ιωάννινα.

Δημόσια συνάντηση για τον TAP στην Έδεσσα

Δημόσια συνάντηση για τον Διαδριατικο Αγωγό μεταφοράς  σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, στις 18:30.

Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας




Σήμερα Δευτέρα στις 21:00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας γίνεται η Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ

 

Είμαστε τα παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αριδαίας και καλούμε όλους εσάς τους μεγάλους να έλθετε κοντά μας, να ενημερωθείτε για όσα δε ξέρετε, να συμβάλλετε εθελοντικά και να

: Ολοκλήρωση των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης-Κινητικότητας από το Δήμο Σκύδρας .







   Δημιουργική διέξοδο στην έμπνευση και στη φαντασία των παιδιών πρόσφεραν το Σαββατοκύριακο 21-22/9/13 οι εικαστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε πλατείες της πόλης της Σκύδρας , στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης – Κινητικότητας 16-22/9,

Σφοδρή επίθεση Παράσχου Τσάνταλη στον Δημήτρη Μπίνο





Σκληρή κριτική στις δηλώσεις του φερόμενου υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου για το θέμα της κακοδιοίκησης έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ο Παράσχος Τσάνταλης

Εκδήλωση του ΚΑΠΗ Έδεσσας για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας




Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, το ΚΑΠΗ του Δήμου Έδεσσας θα πραγματοποιήσει την εκδήλωσή του στο Κέντρο των Καταρρακτών, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013  στις 18:00μ.μ.

(3)