Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Αναβλήθηκε δίκη του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου , Σταύρου Τουφεγγόπουλου




 

Για τις 5 Φεβρουαρίου ,

στο τριμελές πλημμελειοδικείο Έδεσσας αναβλήθηκε η δίκη του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου και υπαλλήλων της πρώην ΤΥΔΚ οι οποίοι κατηγορούνται για πληρωμή έργου στον Αρχάγγελο , το οποίο δεν έγινε.

Σχόλιο για τους υπεύθυνους τις κατάντιας του Δήμου Αλμωπίας



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο Συνδυασμός « Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» καλωσορίζει τον Πέτρο Ζέρζη στους κόλπους της







ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ  ΤΑ ΜΙΣΗ  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ;

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΓΑ-ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ




ΠΡΟΤΑΣΗ –ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Πρόταση ενημέρωση σχετικά με πρόταση του ΟΓΑ για ένα πρόγραμμα Κοινωνικού    Τουρισμού και ένταξη αυτού του προγράμματος και στον Ιαματικό Θεραπευτικό Τουρισμό.

«Ημέρα Επαγγελμάτων», στο Γυμνάσιο Προμάχων







Το  Γυμνάσιο Προμάχωνδιοργάνωσε και υλοποίησε στα πλαίσια της Συμβουλευτικής - Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού που εφαρμόζεται στη Γ΄ τάξη,  την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 Ημερίδα  με τίτλο   «Ημέρα Επαγγελμάτων»,  σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων  και το Σύλλογο Γονέων –Κηδεμόνων.

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την Παρασκευή 20/12/13



     Για την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη η  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίαςστις  6:30  μ.μ.,  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:                  

O σύγχρονος άνθρωπος ανάμεσα στη κοσμική κρίση και τη Χριστιανική διάκριση






    Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στην 6η εκδήλωση της 18ης περιόδου 2013-14 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Γιαννιτσών, που οργάνωσε η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος»  σε συνεργασία

Μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

 

Κλιμακώνεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός των μέτρων ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων

Πρόγραμμα επιζωοτιολογικής διερεύνησης της γρίπης των πτηνών για το έτος 2014.



 
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε Απόφαση για την εφαρμογή του προγράμματος επιζωοτιολογικής διερεύνησης της γρίπης των πτηνών για το  έτος 2014.

Πρόσληψη ωρομίσθιων



Με βάση το υπ αριθμ. πρωτ. 125257/Δ2/09-09-2013 έγγραφο του Υπ. Παιδείας &  Θρησκευμάτων καλούμε τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι επιθυμούν να προσληφθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ



 
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα μεταβεί αύριο Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ο ΕΛΓΑ τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ σε ΑΓΡΟΤΕΣ της ΠΕΛΛΑΣ

 
                            

      Οι αγρότες της Πέλλας και όλης της χώρας δικαιώθηκαν – έστω και έμμεσα – στις αγωνιστικές αντιδράσεις τους για τα υπέρογκα χαράτσια του ΕΛΓΑ, που είχαν καθιερωθεί με το Νόμο 3877/2010 χωρίς να διασφαλίζουν την έγκαιρη & δίκαιη κάλυψη όλων των ζημιών στη φυτική & ζωική παραγωγή από όλους τους φυσικούς κινδύνους.

Ο Αϊ Βασίλης Πόντιος»



Πριν τελειώσει ένα ταξίδι αρχίζει κάποιο άλλο με προορισμό το χωριό του Αϊ Βασίλη με οδηγό στο

Με αλυσίδες η κίνηση για το χιονοδρομικό


Με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση από το 8ο χλμ Άρνισσας-Χ/Κ Βόρας , σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Για τον δρόμο Κερασιάς-Χ/Κ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση

(3)