Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Απάντηση στα Δημοσιεύματα για κόμμα Αποστράτων




Ύστερα από τα συνεχή τελευταία δημοσιεύματα του ημερήσιου και περιοδικού τύπου αλλά των ηλεκτρονικών ΜΜΕ τα οποία αναφέρονται στην πορεία του
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ, θέλουμε να πληροφορήσουμε τον Ελληνικό λαό ότι:

Το Νεόκαστρο πρωταθλητής στην ΕΠΣ Ημαθίας




 
Ο Αχιλλέας Νεοκάστρου «στέφθηκε» πρωταθλητής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, μετά την ολοκλήρωση της

Τα αποτελέσματα στηFootball League



Την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας της Football League που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Super League μπήκε ο Παναιτωλικός ο οποίος στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής νίκησε με 4-3 την Παναχαϊκή στο Αγρίνιο.

Ν. Μυλότοπος -Αλμωπός 0-2




Δάμασε ο Αλμωπός τον «κακό του δαίμονα» μέσα στον Ν. Μυλότοπο παρουσία αρκετών φίλων του που τον ακολούθησαν  και προχωρά προς την κατάκτηση του τίτλου .

ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΆΡΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, οι δημότες κυρίως των δημ .διαμερισμάτων της Α. Αλμωπίας (Ίδας, Μηλέας, Κωνσταντίας, Φιλώτειας, Θεοδωρακίου κ.ά, ευελπιστώντας στην ευαισθησία σας ,  και εν όψη της νέας αρδευτικής περιόδου, περίμεναν στο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο να τροποποιήσετε την απόφαση που πήρατε για τις άδικες και υπέρογκες χρεώσεις.

Οι αγώνες μπαράζ



Α1

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του ΕΣΜΥΕ στην Αριδαία




Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος κυρίως λόγω των καθυστερήσεων στις πληρωμές , τα νέα θεσμικά πλαίσια που αναμένεται να φέρουν αρκετές ανακατατάξεις και οι αδικίες  που τους επιβαρύνουν , απασχόλησαν την γενική συνέλευση του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων ,που έγινε το Σάββατο στην Αριδαία.

(3)