Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Εκδικάζεται στις 19 Δεκεμβρίου μήνυση πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου κατά της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ







































Για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου  έχει οριστεί η  αναβληθείσα   εκδίκαση  της ΜΗΝΥΣΗΣ  κατά της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ που  κατέθεσε ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου Σταυρος Τουφεγγόπουλος, επειδή δημοσιευσε  τις απόψεις του επικεφαλής της παράταξης ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ δημοτικού συμβούλου Εξαπλατάνου  Παράσχου Τσάνταλη και συμβούλων του.

Εχασε η Αναγέννηση Γιαννιτσών



 
΄Εχασε από την Καλλιθέα η Αναγέννηση Γιαννιτσών  με 3-2 (43', 69' Ντακόλ, 84' Μαρουκάκης - 80' Σερέτης, 90' Φάμπιο)

Ο Βασίλης Νήρας νέος προπονητής του ο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.





Μετά το φιλικό  «διαζύγιο» του προπονητή  Νίκου Μαβίδη με τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης , η Διοίκηση αποφάσισε να συνεργαστεί με τονΒασίλη Νήρα, ο οποίος θα έχει πλέον τον διπλό ρόλο του προπονητή και του παίκτη

To «τσούζουν» οι μαθητές στο N. Πέλλας




Τα υψηλότερα ποσοστά μαθητών που καταναλώνουν οινοπνευματώδη ποτά καταγράφηκαν στο νομό Πέλλας, σε σύγκριση με τους μαθητές των άλλων νομών της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ενημέρωση των μαθητών για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών.



      


 










   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση - παρουσίαση για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της έδρας του Δήμου με θέμα <<Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών>>,

Δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Σειρήνων






 
Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη (11.10.2012), στο πλαίσιο της άσκησης (ΤΑΑΣ) «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2012» που διοργανώνει η Υπηρεσία Παλλαϊκής Άμυνας & Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης (Π.ΑΜ.-Π.Σ.Ε.Α), θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής:

Απάντηση του Συνδέσμου Διαιτητών Πέλλας στη Νίκη Αξού




Με  αφορμή  μία  ανακοίνωση  του  Δ.Σ.  της  Νίκης  Αξού  της  1-10-2012 , η  οποία  δεν  απεστάλη  στο  Σύνδεσμο , αλλά  διοχετεύτηκε  στο  διαδίκτυο , αναγκαζόμαστε , έστω  καθυστερημένα , διότι  μόλις  χθες , μας  γνωστοποιήθηκε  η  ύπαρξή  της , να  δώσουμε  κάποιες  απαντήσεις-διευκρινήσεις , διότι  μάλλον  πρόκειται  για  καινούργια  Διοίκηση , η  οποία  δεν  έχει  υπ’  όψιν  της , αυτά  που  συμβαίνουν  στο  χώρο  της  Διαιτησίας  τα  τελευταία  δυόμιση  χρόνια  δηλ.  από  τις  εκλογές  της  Ένωσης  Ποδοσφαιρικών  Σωματείων  μέχρι  σήμερα.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


Θ. Τζάκρη: Ξεκινούν τα δρομολόγια του ΟΣΕ στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Έδεσσα - Φλώρινα




 

Από το γραφείο της βουλευτή κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι επανέρχονται από τις 14 Οκτωβρίου τα δρομολόγια του τραίνου στη γραμμή Θεσσαλονίκη - Έδεσσα - Φλώρινα.

Δήλωση Διονύση Σταμενίτη με αφορμή την επίσκεψη ΜΕΡΚΕΛ στην Αθήνα: «Αξιοπιστία και αποφασιστικότητα εγγυητές για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη».



  Η επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας, αναμφισβήτητα, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και ενισχύει το  «αταλάντευτο» της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας.
 

«Να αναγνωριστεί βαθμολογικά και μισθολογικά η προϋπηρεσία των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα»



  Την αναγνώριση προϋπηρεσίας των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, τόσο για την βαθμολογική όσο και για την μισθολογική τους ένταξη, ζητούν 22 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή,

«Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες σχολικών και άλλων δημοτικών κτιρίων»







  Την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες σχολικών ή άλλων δημοτικών κτιρίων που πληρούν τις προδιαγραφές ζητούν 25 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή  με ερώτηση τους προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη.

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός στη Σκύδρα Πέλλας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο






Συνελήφθη σήμερα (10.10.2012) το πρωί, στη Σκύδρα Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας ημεδαπός 51 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κεντρικής Μακεδονίας







Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κεντρικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Κοντά στην Δόξα Εξαπλατάνου ο Αθανασίου




Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Δόξα Εξαπλατάνου βρίσκεται ο Αντώνης Αθανασίου , γνωστός ως Ντέταρι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ,ολοκληρώθηκε πριν από λίγο συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.

Γιορτή κάστανου στη Γρίβα


«Ιστορία, χοροί και τραγούδια της Μακεδονίας».




 





   Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 18:30, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (Νομαρχία), ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Έδεσσας «Οι Μακεδόνες», σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Έδεσσας,

(3)