Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΧ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ....




Σχετικά με τα λεγόμενα  του ανθρώπου της Ντόρας  και ενός εκ των επιδοτούμενων δεξιών, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις-παρατηρήσεις:

Αυθαιρεσία και η καταπάτηση κάθε αρχής αθλητικού Δικαίου.

Η απόφαση της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. για επανάληψη του αγώνα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών (ιδού, λοιπόν ο τιμωρημένος: ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ!!!), θα ήταν απλώς ένα ακόμα επεισόδιο σε κωμωδία, αν δεν υπήρχε η βάναυση αυθαιρεσία και η καταπάτηση κάθε αρχής αθλητικού Δικαίου.

«Αγροτική Ανάπτυξη και Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»


Σε ειδική συνεδρίαση της Τρίτης 29/03/2011 του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη και Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» μίλησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

ΠΑΡΑ τις δημόσιες δηλώσεις του ο Νίκος Αποστολίδης τελικά δεν έκανε καμμιά κουβέντα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για ανεξαρτητοποίηση . Κάθησε δε μεταξύ των τριών παρατάξεων ,ειρισκόμενος προφανώς ποια θάση να επιλέξει.....

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Την αύξηση των δημοτικών τελών αποφάσισε η πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας στη  συνεδρίαση της Τρίτης.

ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ





Ο προϋπολογισμός αποτυπώνει την πραγματική  εικόνα-κατάσταση του Δήμου.
Πέρασε πλέον η εποχή{προεκλογικά} που δύνατε υποσχέσεις και λέγατε ψέματα κύριε Δήμαρχε ότι τα οικονομικά είναι καλά .Ήρθαμε πλέον στην πραγαμτικότητα,η οποία είναι σκληρή.

«Σύλληψη τριών αλλοδαπών και ενός ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών»


Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες (28-03-2011) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, στην Έδεσσα, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας ηλικίας 21, 22 και 25 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 20 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΟΧΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ?

Η ώρα της αλήθειας φτάνει σήμερα για τον Νίκο Αποστολίδη ο οποίος είχε δηλωσει πριν μια

ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ



Την ένταξη στον Προϋπολογισμό του 2011, κωδικού για την οργάνωση «γευμάτων αγάπης» για άπορους αλλά και άλλα ευπαθή  άτομα που αντιμετωπίζουν οξύτατα προβλήματα, σε συνεργασία με την Εκκλησία αλλά και εθελόντριες γυναίκες

ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΙΟΣΗ

ΕΝΤΟΝΑ κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες σενάριο που φέρει τον γνωστό γιατρό Θανάση Κιόση(Δεξιά στη φώτο) να εκδηλώνει ενδιαφέρον για να ηγηθεί σχήματος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές . Μέχρι τώρα ήταν κάθετα αντίθετος , Φαίνεται όμως πλέον οτι αρχίζει να το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

(3)