Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αιφνίδιος θάνατος 56χρονου άνδρα




Την τελευταία του πνοή άφησε χθες (27/02) λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ, ο Γιάννης Παπαβραάμ  56 χρονών ,για πολλά χρόνια δάσκαλος και στη συνέχεια διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου. 

Ωρολογιακή βόμβα ο ΧΥΤΑ Αλμωπίας




Ωρολογιακή βόμβα χαρακτήρισε τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Αλμωπίας ο Συμπαραστάτης του Δημότη Σταύρος Κλεισούρης , στη σύντομη παρέμβασή του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας .

Αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συνβουλίου ο Χρήστος Χουρσόγλου.



Αποχώρησε από τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου επειδή ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ,επειδή θεώρησε ως φίμωση  το γεγονός ότι ο πρόεδρος δεν του έδωσε τον λόγο να εξηγήσει γιατί παραιτή θηκε από όλες τις επιτροπές στις οποίες ήτα μέλος .  

2η Πανελλήνια, η αθλήτρια του «Σπάρτακου Έδεσσας» Μάρθα Παρούτογλου.






Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε  η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ



«Με επιστολή του ο Βουλευτής ζητάει την οικονομική ενίσχυση του Δήμου Έδεσσας για την αντιμετώπιση των καταστροφών που προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία»

Τίποτα δεν αποκλείεται και για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας







ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας , η οποία δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν για την περιοχή . Αυτό προκύπτει από την απάντηση του αρμόδιου Υπουργού στον βουλευτή Γ. Καρασμάνη

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ – ΑΡΙΔΑΙΑ και ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ




ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΛΛΑΣ  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ














Την Κυριακή 24 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της Βουλευτού Αθήνας και Υπεύθυνης Διεθνών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


 
Ο δήμαρχος Πέλλας κος Στάμκος Γρηγόριος δέχτηκε σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο Πέλλας τον Γενικό Διευθυντή της διοργάνωσης Χριστόπουλο Δρόσο , τον Τεχνικό Διευθυντή κο Χαλατση Νικόλαο και τον πρόεδρο της Ο.Μ.Γ κο Σεμερτζίδη Χαράλαμπο

Προσυνέδριο Πέλλας του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής





Την Τετάρτη 27-02-2013 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Προσυνέδριο Πέλλας του 5ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.

Ευνοημένοι οι αγρότες Αλμωπίας σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αλμωπίας



Ευχαριστημένοι πρέπει να είναι οι αγρότες της Ανατολικής Αλμωπίας  γιατί όπως είπε ο Δήμαρχος Αλωπίας Δημήτρης Πασόης,

Σκληρή κριτική του Ν. Αποστολίδη στον Δήμαρχο Αλμωπίας



Σκληρή επίθεση κατά του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη  για την παθητική του στάση στο κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών στην Αριδαία εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά , ο Νίκος Αποστολίδης

«Εγκρίθηκε η πρόσληψη αναισθησιολόγου για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών»


ΕΝΑ-ΕΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ.



Με συνεχείς προσπάθειες, μελέτη των θεμάτων σε βάθος και συντονισμένες ενέργειες, δίνεται λύση  στα προβλήματα που απασχολούν τα Νοσοκομεία του Νομού μας.

Αλλαξαν τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας γιατί… ήταν καλός



Το εγκώμιο του προέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας  Βασίλη Κανονίδη έπλεξε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου . Είπε τα καλύτερα λόγια για την θητεία του και για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε . ΄Ετσι  μεγάλωσαν οι εύλογες απορίες για τους λόγους αντικατάστασης αφού μεταξύ άλλων , μείωσε και το χρέος κατά 520 χιλ . ευρώ περίπου .

Αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας



Αντιπαραθέσεις και αντεγκλήσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμωπιας τη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου .

Η πρώτη καλημέρα στο Μεγάλο Οίκο της Αριδαίας



 
Ου πάντες προς πάντα πεφύκασιν

Δεν γεννήθηκαν όλοι κατάλληλοι για όλα

                 ΑΙΣΩΠΟΣ

(3)