Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Νέα Διοίκηση και προπονητής στους Προμάχους




ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 

Νέες καταστροφές από χαλαζόπτωση στα κερασοχώρια του Δήμου Έδεσσας στην Π.Ε.Πέλλας.



Οι κερασοπαραγωγοί της Πέλλας βρίσκονται σε απόγνωση μετά τη νέα χαλαζόπτωση στις 27/6, που κατέστρεψε τα έτοιμα για συγκομιδή κεράσια τους. Οι δενδροκαλλιεργητές στην Π.Ε. Πέλλας βρίσκονται αντιμέτωποι με τα στοιχεία της φύσης με πολλές ζημιές να καταγράφονται στις σοδειές τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και συνολικά για τις εξελίξεις στον τομέα της Ενέργειας



Τομεακή  Οργάνωση Πέλλας  ΚΚΕ

Επιβράβευση αριστούχων μαθητριών στο Γυμνάσιο Προμάχων







Η σχολική χρονιά έκλεισε στο Γυμνάσιο Προμάχων με την απονομή από τον διευθυντή του σχολείου Ευστάθιο Πασόη δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών τύπου  tablet Vero A7720

Ερευνα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις ανεμογεννήτριες στο Πευκωτό




            Η ευρωπαϊκή ένωση με επιστολή τις προς τους κατοίκους του Βορεινού κάνει γνωστό ότι ξεκίνησε έρευνα για της ανεμογεννήτριες η οποία πιθανόν θα έχει μεγάλη διάρκεια και θα ενημερώσει για το αποτέλεσμα της έρευνας τους κατοίκους.

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Μετεγγραφή και για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση των προηγούμενων ετών»



 


Να δοθεί  δυνατότητα μετεγγραφής και για τους εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των προηγούμενων ετών ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν 17 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο υπογράφοντα τον Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Λοβέρδο  Ανδρέα.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ




Με την δημοφιλή παιδική ταινία τα Στρουφμάκια Νο 2 ξεκινά ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος στην Έδεσσα.

«Το Μαγικό Κλειδί»




Παρασκευή 4 Ιουλίου, Έδεσσα
Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας
Ώρα έναρξης 21:00

Σύσκεψη στην Έδεσσα για το χαλάζι




Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πρόσφατης χαλαζόπτωσης που έπληξε φρουτοπαραγωγικές περιοχές του Δήμου Έδεσσας την Παρασκευή, 27/6, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Κοντά στον Λεωνίδα Μπίλη ο Αλμωπός



Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη ,

Κατά της αξιολόγησης ο Δήμος Αλμωπίας

Σε κατεπείγουσα συνεδρίασή του τη Δευτέρα ,  το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας τάχθηκε κατά της αξιολόγησης των δημοτικών υπαλλήλων , όπως απαιτυεί ο σχετικός νόμος. Αν και υπάλληλοι και ο Δήμαρχος εμφανίστηκαν υπερ της αξιολόγησης . τάχθηκαν κατά του τρόπου που γίνεται και το ποσοστό απολύσεων που θέτει ουσιαστικά

Χαστούκι για τις λουτροπόλεις η περικοπή του Λουτρικού επιδόματος











Μείωση 60% με 70% εμφανίζουν οι επισκέψεις λουόμενων σε ελληνικές λουτροπόλεις εξαιτίας της περικοπής του λουτρικού επιδόματος. Την εκτίμηση αυτή διατύπωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου Αριδαίας και διευθύνοντας σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου Γεώργιος Κώτσος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας με τις νέες δημοτικές αρχές της περιοχής και τα στελέχη της λουτρόπολης του Λουτρακίου Αριδαίας (Πόζαρ).

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ – ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



 

ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΈΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Kατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας 30/6/2014






Κατεπείγουσα  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αλμωπίας, σύμφωνα με τις  διατάξεις του άρθρου 67  και  65 παρ.5 του Ν. 3852/2010, συγκαλειται   στο  Δημοτικό  Κατάστημα  Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου, την  30η   του μηνός  Ιουνίου, έτους  2014, ημέρα Δευτέρα  και ώρα  13:30΄   (1:30 μ.μ.),  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Ιός κατά του e-banking




\



Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, που χρησιμοποιούν e-banking για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού, που στοχεύει στην παράνομη πρόσβαση του τραπεζικού τους λογαριασμού (Banking Malware)

Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας: καλοκαίρι μ΄ένα βιβλίο στο χέρι.




Τα βιβλία  παραμένουν μια ευχάριστη καλοκαιρινή  συντροφιά. Κλασικές και νέες εκδόσεις βιβλίων μας περιμένουν, είτε στα ράφια των βιβλιοπωλείων είτε των δανειστικών βιβλιοθηκών, για να μας υποδεχτούν και να μας φιλοξενήσουν στον κόσμο τους. Από την πλευρά της η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας προτείνει στους αναγνώστες, για τον μήνα Ιούλιο, το διάβασμα των εξής βιβλίων:

Μίσθωση χώρων από τον Α.Σ. ΓΕ.Κ.Ο.ΣΑ





Ο Α.Σ. ΓΕ.Κ.Ο.ΣΑ ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι θα προβεί σε μίσθωση των παρακάτω

(3)