Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Κάνουν «ομαδούλα» τον Αλμωπό







Οι βιαστικές δηλώσεις παραγόντων του Αλμωπού για τα επεισόδια μετά τον αγώνα με τον Ν. Μυλότοπο και τον ξυλοδαρμό του προέδρου από ελάχιστους ανόητους φιλάθλους των φιλοξενούμενων αλλά και από ποδοσφαιριστές ήταν μάλλον ατυχείς και πολύ μακράν της ιστορίας του Αλμωπού .

Καμία μήνυση ακόμα από τον Αλμωπό



Στη σφαίρα της φαντασίας είναι  μέχρι στιγμής είναι η κατάθεση μήνυσης από τον Αλμωπό σε βάρος φιλάθλων  και ποδοσφαιριστών του Ν. Μυλοτόπου  

Με αποχώρηση από το πρωτάθλημα απειλεί ο Αλμωπός




 

Βεντέτα μεταξύ Αλμωπού και Ν. Μυλοτόπου

Ξεκίνησε η νέα σεζόν για το Εδεσσαϊκό Θέατρο







Ξεκίνησε δημιουργικά η νέα θεατρική σεζόν για το Εδεσσαϊκό Θέατρο. Ήδη πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτες συναντήσεις που αφορούν την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της πόλης από τους Τούρκους.

Οι αγώνες του Σαββάτου σε λίγες γραμμές



 Συναρπαστικές συναντήσεις σήμερα στην ΕΠΣ Πέλλας . Οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να ενημερώνονται για την εξέλιξη των αγώνων από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ .

Τελικά αποτελέσματα



 Στα σημερινά παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα

Αποτελέσματα ημιχρόνου






Ριζάρι     -Πρ.Ηλίας 2-1
Μάνδαλο-Ίδα  3-1        
 ΠΑΟΚ Γιαν-.Πέλλα 0-1          
Αλμωπός-Ν.Μυλότοπος0-0
Ξιφιανή-Νησί 1-1
Άρνισσα-Λυκόστομο    1-2
΄Αξός-Παλαίφυτο3-1
Μελίσσι-Εσώβαλτα1-1
Σταυροδρόμι     -Αραβησσός 0-0
Δυτικό-Εθνικός Γ. 0-3
Μεσημέρι-Λιποχώρι 0-0
Φλαμουριά-Πετριά 0-1


Πρεμιέρα . για τον Αλμωπό β



Πρεμιέρα την Κυριακή (22/9) στις 11:00 π.μ. για τον Αλμωπό β' που αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, τον Αστέρα Νεοχωρίου.

Παιχνίδια για όλα τα γούστα στην Α1




Ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας. Τυχεροί οι φίλαθλοι που είναι βέβαιο ότι θα παρακολουθήσουν καλές αναμετρήσεις.  


Ο δρόμος για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ




 


Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Πολιτικής Κίνησης ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας - Σκύδρας με ιδιαιτέρα ενθαρρυντική παρουσία πλήθους μελών και φίλων. 

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ





          Πράξη αγάπης και ανθρωπιάς είναι η μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στο Ανοιχτό Θέατρο του Δήμου Πέλλας στις 8:30 μ.μ.

(3)