Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Καλύτερα να είσαι άθεος...παρά υποκριτής Καθολικός δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος

Μετά την εκλογή του στο αξίωμα, το 2013, ο Φραγκίσκος καλεί συχνά τους Καθολικούς, τόσο τους ιερείς όσο...

Ξεκινά αύριο η δίκη της Siemens – 64 οι κατηγορούμενοι

Αρχίζει αύριο, εκτός απροόπτου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η δίκη για τη «σύμβαση 8002» του ΟΤΕ με την Siemens, που αποτελεί σκέλος της μεγαλύτερης για τα ελληνικά δεδομένα υπόθεσης διαφθοράς, με εκατομμύρια παράνομων χρημάτων που διακινήθηκαν από τα αποκαλούμενα «μαύρα ταμεία» της γερμανικής εταιρίας προς Έλληνες αξιωματούχους.

Η κυβέρνηση Τραμπ συμφωνεί με την σκληρή στάση της κ. Λαγκάρντ έναντι του “ελληνικού προβλήματος”

Η αμερικανική κυβέρνηση φαίνεται πως είναι εναντίον κάθε χρηματοδοτικής ανάμειξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο τρίτο Μνημόνιο, που συνήψε με τους Ευρωπαίους και συμφωνεί με την σκληρή στάση που τηρεί η γενική διευθύντρια Κριστίν Λαγκάρντ. Τα παραπάνω

“Τα είπαν” Αλέξης και Κριστίν: Συμφώνησαν ότι διαφωνούν για το “ελληνικό πρόβλημα”

Την τακτική της “μετάθεσης του ελληνικού προβλήματος για αργότερα” (“to kick the can down the road”), προκρίνουν όλες οι πλευρές της ελληνικής κρίσης, καθώς συνειδητοποιούν ότι τα “θέλω” των δανειστών και της ελληνικής κυβέρνησης οδηγούν σε πλήρες αδιέξοδο. Η κατάσταση

Παίζουν με τη φωτιά στα Ίμια οι Τούρκοι: Ισχυρίστηκαν ότι κατέπεσε στην περιοχή ελικόπτερό τους (βίντεο)

Οι Τούρκοι στήνουν ξανά σκηνικό έντασης στα Ιμια, εκεί όπου ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής φέρεται να πραγματοποιούσε χαμηλές πτήσεις. 

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Basketball που συνδιοργάνωσαν ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και ο «Κεραυνός» Άσπρου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/02/2017, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ του «Κεραυνού» Άσπρου.
Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας

Αποκριές με τον Φ.Σ. Έδεσσας « Μέγας Αλέξανδρος»

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις εκδηλώσεις Αποκριάς 2017. Το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι και φέτος δίνει δυναμικό παρόν και συμμετέχει σε αυτό  ο Φ.Σ. Έδεσσας « Μέγας Αλέξανδρος».
Ακόμη την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Προσλήψεις στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Χαλκηδόνος και Δήμου Δέλτα

Η ∆ιαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόµων για την υλοποίηση των Πράξεων «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ∆ΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗ∆ΟΝΟΣ» και «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ∆ΗΜΟΥ ∆ΕΛΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ» στο πλαίσιο ευρωπαϊκού

Σύγκλιση Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής για απολογία Τσακαλώτου – Χουλιαράκη ζητάει η ΝΔ

Τη σύγκλιση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, ζητά η ΝΔ έτσι ώστε οι Τσακαλώτος και Χουλιαράκης να ενημερώσουν για το τι ακριβώς έγινε στο τελευταίο Eurogroup.
Το αίτημα της ΝΔ έρχεται μετά την ανακοίνωση του

Μία τελική ώθηση από όλους και κλείνει η αξιολόγηση, δηλώνει ο Ντομπρόφσκις

Μία τελική ώθηση από όλες τις πλευρές και θα κλείσει η αξιολόγηση μέχρι το επόμενο Eurogroup, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόφσκις.
Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο CΝΒC

Έγινε η διευρυμένη του ΠΑΣΟΚ



                                      

 Πραγματοποιήθηκε χθες 22/2/20017 στην Έδεσσα, η διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας, με θέμα: Πολιτικές εξελίξεις και συνεργασίες.

Από βδομάδα η αξιολόγηση φακέλων Νέων Agrοτών

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ανοίξει το σύστημα αξιολόγησης των φακέλων Νέων Αγροτών σύμφωνα με απόφαση του γενικού γραμματέα Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπου Κασίμη που δίνει παράλληλα οδηγίες προς τους αξιολογητές για τη διαδικασία που θα ακολουθήσουν.

Ταυτόχρονα με την υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ οι μεταβιβάσεις δικαιωμάτων

Δίχως συνταρακτικές αλλαγές ως προς το πλαίσιο του 2016 πρόκειται να γίνουν το 2017 οι μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, που πρόκειται να ανοίξουν, ταυτόχρονα με τις δηλώσεις ενιαίας αίτησης ενίσχυσης (δηλώσεις ΟΣΔΕ) 2017.

Κομισιόν: H αρχή του τέλους για τα μετρητά;

Την επιβολή ανώτατων ορίων στις πληρωμές με μετρητά εξετάζει η Κομισιόν. Η ιδέα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ωστόσο κυρίως στη Γερμανία καταγράφονται ήδη οι πρώτες αντιδράσεις.

Έλληνες σκηνοθέτες: Μεγάλη απώλεια για τον πολιτισμό ο θάνατος του Νίκου Κούνδουρου

Η Εταιρία Ελλήνων Σκηνοθετών χαρακτηρίζει απώλεια το θάνατο του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη που...
«υπήρξε εγγύηση για την ταυτότητα της Ελλάδας» και

«Έφυγε» ο Θέμης Μάνεσης

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός, ο Θέμης Μάνεσης, δεν είναι πια κοντά μας. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή από το προσωπικό της προφίλ, στο twitter και στο facebook, η Καίτη Φίνου.

Συγκέντρωση το μεσημέρι της ΟΛΜΕ έξω από το υπ. Παιδείας

Πανελλαδική κινητοποίηση πραγματοποιούν σήμερα Πέμπτη οι καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με κεντρικό αίτημα μόνιμους διορισμούς αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Στην Αθήνα προγραμματίζεται 

Την Παρασκευή στη Βουλή η απάντηση Τσίπρα για τα αποτελέσματα του Eurogroup

Απαντήσεις για τα αποτελέσματα του Eurogroup, τη δεύτερη αξιολόγηση, καθώς και τα προληπτικά μέτρα θα δώσει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή την ερχόμενη Παρασκευή.
Επί της ουσίας, θα πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη Παρασκευή που

Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για προσλήψεις 15 χιλιάδων ανέργων άνω των 50 ετών

Από σήμερα Πέμπτη ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο δύο νέων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, για την πρόσληψη συνολικά 15 χιλιάδων ανέργων, ηλικίας άνω των 50 ετών.
Οι προσλήψεις θα γίνουν

Οι Γερμανοί Σοσιαλιστές λένε πως θα χαλαρώσουν τη λιτότητα στην Ελλάδα αν εκλεγούν

Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας (SPD) είναι έτοιμο να μειώσει τη λιτότητα στην Ελλάδα, δήλωσαν κορυφαία στελέχη του στο Reuters. “Οι Έλληνες έπρεπε να κάνουν τεράστιες μεταρρυθμίσεις, ασκώντας μεγάλη πίεση στους απλούς ανθρώπους”, δήλωσε ο Ραλφ Στέγκνερ,

“Η Μέρκελ αποχαιρετά αθόρυβα τη λιτότητα”: Δραματική εξέλιξη μετά το τετ-α-τετ με Λαγκάρντ

Γερμανοί σχολιαστές προβλέπουν το τέλος του γερμανικού δόγματος λιτότητας και κάνουν λόγο για συναίνεση του Βερολίνου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μετά τη συνάντηση της Γενικής Διευθύντριας του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Αγγελα Μέρκελ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Deutsche Welle.

(3)