Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: Στον αέρα οι αποζημιώσεις για το πράσινο σκουλίκι



 
Ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Πέλλας, κ. Γιώργος Καρασμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Θ .ΟΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


 
Ο  Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο πλαίσιο των συνεργασιών του με τις ερευνητικές μονάδες και ινστιτούτα της Πέλλας, επισκέφτηκε την Παρασκευή 11/2 το Ινστιτούτο Κτηνοτροφίας Γιαννιτσών προκειμένου να έχει πληρέστερη ενημέρωση και συνεργασία με τη διοίκηση και το προσωπικό του Φορέα.

Διήμερο φεστιβάλ στη Παναγίτσα




Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο πλαίσιο των επαφών του με πολιτιστικούς και κοινωνικούς φορείς, συναντήθηκε την Δευτέρα στο γραφείο του με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποντιακού Συλλόγου «Ακρίτες» Παναγίτσας.

Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα":"Κακοποίηση και θανάτωση ζώων συντροφιάς"





Μαζί με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας πραγματοποίησε σήμερα σχετική Ημερίδα
Το ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα της "Κακοποίησης και θανάτωσης ζώων συντροφιάς" ήταν το αντικείμενο της Ημερίδας, που συνδιοργάνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με το Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής, του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Δήλωση αριθμού ζώων



 Όλοι οι κτηνοτρόφοι του Δήμου  Αλμωπίας  πρέπει να υποβάλλουν δήλωση για τον αριθμό των ζώων που κατέχουν και θα οδηγήσουν προς βοσκή στους βοσκήσιμους τόπους του Δήμου Αλμωπίας. Οι δηλώσεις γίνονται στους γραμματείς των Τοπικών Κοινοτήτων μέχρι στις 15/03/20011.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ



Η Περιβαλλοντική Ομάδα Γυμνασίου Προμάχων, ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- Αγωγή Περιβάλλοντος, την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, διοργάνωσαν στην Αριδαία έναν από τους μεγαλύτερους (σε συμμετοχές και οργάνωση) αγώνες προσανατολισμού, που έχουν γίνει στην Ελλάδα.

ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΕ διαφορετικό μήκος κύματος ακόμα ο δήμαρχος Αλμωπίας και αντιδήμαρχοί  του. Ακόμα και στα πιο απλά ζητήματα διατυπώνονται διαφορετικές απόψεις ,με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σαφής εικόνα για το τι ισχύει και το  Οχι.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (13-2-2011):

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας στις 13-2-2011 και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

(3)