Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Νέο πρόγραμμα αγώνων για το Σαββατοκύριακο

Από την ΕΠΣ Πέλλας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ως νέο το παρακάτω πρόγραμμα αγώνων


Εγγραφές εργοληπτών



        




 Π.Σ.Ε.Ε.Ε.Ν.Μ.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΩΝ                                                                      ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ ΜΗΤΡΩΑ                                                                     ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 4 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.10678

Προστατεύουν καταπατητή πρώην Δήμαρχο στην Αλμωπία






Στα συρτάρια η Διοικητική αποβολή που έπρεπε να είχαν υλοποιήσει

Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνη Τσώτσου Για το νέο έτος





 
          Το 2013 ξεκίνησε με την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο σε μια πρωτοφανή για την εποχή μας κρίση, κρίση οικονομική, κρίση αξιών, κρίση ελπίδας.

Φαβορί για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας



Επικρατέστερος για νέος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, μετά την έκπτωση από το αξίωμα του Παν . Ψωμιάδη θεωρείται ο Απόστολος Τζιτζικώστας.  Ενδέχεται μάλιστα να εκλεγεί από την πρώτη ψηφοφορία καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει έναν μεγάλο αριθμό εκλεκτόρων .
Η διαδικασία θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο.

Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Πέλλας



Με απόφαση του Δημάρχου Πέλλας ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πέλλας με θητεία μέχρι τον Αύγουστου του 2014 οι εξής: α) ΓεώργιοςΤόσιος  β) ΧρήστοΠασσαλής ς, γ) ΣτέφανοςΤοπάλογλου , δ) ΚωνσταντίνοςΔεληγιαννίδης  ε)Νικόλαο Σαμόπουλος ς στ)Βασίλειος Βασιλειάδης  ζ)Γεώργιος Ανδρεάδης .

Εκλογές για ανάδειξη νέου Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας



Τίτλοι τέλους για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η απόφαση του Αρείου Πάγου, που απέρριψε την προσφυγή για την καταδίκη του σε φυλάκιση 12 μηνών με

Εκδήλωση από τον ΣΦΜΑ ΑΡΙΩΝ


Αναγέννηση Γιαννιτσών



Ο Τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Απόλυτα κυρίαρχος ο Δήμαρχος Αλμωπίας




Τον πλήρη έλεγχο της παράταξής του φέρεται να έχει ο Δήμαρχος Αλμωπίας , εν όψει των δημαιρεσιών της Κυριακής

Στην Αγία Πετρούποληο Δημήτρης Κοβάτσης με την Εθνική κάτω των 18




Στο διεθνές τουρνουά «Valentin Granatkin 2013» , ΣΤΗΝ Αγία Πετρούπολη  της Ρωσίας, συμμετέχει και ο Δημήτρης Κοβάτσης Μέχρι στιγμής έχει 12 συμμετοχές με την Εθνική Παίδων του Ατρόμητου Αθηνών , ο οποίος ξεκίνησε από τον Εθνικό Αριδαίας  και τον Αλμωπό.

Κλειδί των εξελίξεων ο Β. Κανονίδης



 



Ο Βασίλης  Κανονίδης πρόεδρος της ΔΕΥΑ  Δήμο Αλμωπίας ,θεωρείται το κλειδί των εξελίξεων . Το επικρατέστερο σενάριο ήταν να παραιτηθεί από το αξίωμά του για να αναλάβει

Σε τουρνουά ο Πανεδδεσσαϊκός



Τουρνουά τριών φιλικών παιχνιδιών ηλικιακών τμημάτων παιδιών γεννηθέντων 1999,2000 και 2001 διεξήχθη την προηγούμενη ομάδα ανάμεσα στην ομάδα της πόλης της Έδεσσας και του Ε.Ο. Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στο Δ.Α.Κ. Έδεσσας.

Δράσεις της Ακαδημίας μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας





Ξεκινώντας την νέα χρονιά η Ακαδημία μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας ετοιμάζει νέες δράσεις για τους αθλητές της και όχι μόνο για αυτούς.

(3)