Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γιώργος Ατμακίδης πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας






Στη συνεδρίαση του  Διοικητικού  Συμβουλίου της ΕΠΣ Πέλλας τη Τρίτη ορίστηκε νέος Πρόεδρος της επιτροπής Διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Ατμακίδης.(φώτο)

Μέλος ορίστηκε ο Γιάννης Χαρίσης. Το τρίτο μέλος πρόκειται να οριστεί μετά από συννενόηση με τον Δασμιανό Καρακελίδη

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ 13 -9 - 2012


Τελεσίγραφο στην ΕΠΣ από Διαιτητές και παρατηρητές Διαιτησίας

"Μαϊμού" η επιστολή;



Στο πλευρό του Λάζαρου Πολατιάν φέρονται να τάσσονται 60 διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας. Στο κείμενο που έστειλαν παραδόξως επιλεκτικά και όχι στο σύνολο των ΜΜΕ  του νομού, ενώ αναφέρουν ημερομηνία της… έκτακτης συνεδρίασης δεν αναφέρουν τον τόπο.

Ούτε και δημοσιοποιούν έστω και ένα όνομα, αρκούμενοι στην καλή πιστη και λέγοντας ότι είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων όποτε χρειαστεί.   . Αφήνοντας έτσι τόπο για πολλά υπονοούμενα .
Ξαφνικά μετα από δύο χρόνια  ...δηλώνουν ότι δεν σκύβουν το κεφάλι σε κανέναν παράγοντα ο οποίος μέσα από το ποδόσφαιρο προσπαθεί να αναριχειθεί και να επωφεληθεί προσωπικά σε βάρος τους.


ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET ΜΠΑΣΚΕΤ 3 ON 3 ΤΟΥ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011, 22 & 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ



 
Το 2ο τουρνουά street μπάσκετ 3 on 3 θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το  πρωί και το απόγευμα της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου. Η αλλαγή έγινε μετά από συνεννόηση με την Δημοτική Αρχή, ώστε οι αγώνες του τουρνουά να μην ενοχλήσουν την αγορά της Έδεσσας.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων





                                                  


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13ου Συμποσίου Ιστορίας Λαογραφίας- Βλάχικης Παραδοσιακής Μουσικής και Χορών της ΠΟΠΣΒ με θέμα ««ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ του ΣΤΡΥΜΟΝΑ»

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Νότιας





 
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας  Δημήτρης Πασόης,  παραβρέθηκε
στον αγιασμό του μικρότερου Δημοτικού Σχολείου της Αλμωπίας, της Νότιας.

Συνάντηση πολιτιστικών Συλλόγων




Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ;»




Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πιέσεις της τρόικα για νέα σκληρά μέτρα σε βάρος των χαμηλών εισοδημάτων, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Βράβευση του διακριθέντος μαθητή Μάριου Χατζηδήμου από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης







Κατά τη διάρκεια της τελετής του Αγιασμού στο 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, εκπροσωπούμενη από το Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Κούγκα, βράβευσαν τον μαθητή Μάριο Χατζηδήμου ο οποίος πρώτευσε σε διεθνή διαγωνισμό της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης.

Τέλος εποχής από την επιτροπή διαιτησίας για Πολατιάν





Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε όσον αφορά την ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Πέλλας , μια που εντός εβδομάδος θα αλλάξουν και επισήμως  όλες οι επιτροπές της ένωσης Πέλλας.

Βραβεία και διακρίσεις



ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΕΚΦΡΑΣΗ" ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου ΄Εδεσσας






Με απόφαση του Δημάρχου ΄Εδεσσας άλλαξαν οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Φαρμούζης, Χρήστος  Ζαϊφης  και Δημήτρης Γιώγας (πηγαίνει πρόεδρος στη Επιχείρηση των Καταρρακτών ).


 Παραμένουν οι Γιάννης Μουράτογλου (έμμισθος) -φώτο δεξιά και Χρήστος Βερυκούκης (άμισθος)-φώτο αριστερά .


 Νέοι Αντιδήμαρχοι είναι :
Χρήστος Πέτκος (άμισθος)
Τραγιανός Γιόντης (έμμισθος)
Γιώργος Κωστίδης (έμμισθος)

Κλειστοί οι Δήμοι Αλμωπίας και Σκυδρας

Κλειστός είναι  ο Δήμος Αλμωπίας, που συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε το πρόσφατο Έκτακτο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) αντιδρώντας στις επιπλέον περικοπές στη

(3)