Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΕΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ" ΕΜΦΥΛΙΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


ΟΙ κακοί χειρισμοί σε ενα λεπτό θέμα και η αδυναμία εξεύρεσης ουσιαστικής και μόνιμης λύσης  έχουν ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέα αντιπαράθεση μεταξύ τεχνικής και θεωρητικής εκπαίδευσης .

ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

Την δυσαρέσκεια που άρχισε να μεγαλώνει στον συνδυασμό του ,επιχείρησε να ελεγξει ο Δήμαρχος Αλμωπίας ,σε συγκεντρωση  που έγινε στη εύξεινο λέσχη ,το βράδυ της Παρασκευής.

ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Η Θ ΤΖΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

"Αδειάζει "κυριολεκτίκά τον Δήμο ΄Αλμωπίας η υφυπουργός εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη σχετικά με την κατάργηση της ΔΟΥ Αριδαίας.

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η Π. ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ

Με την με αρ. 144/23-2-2011 απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. κ . Αντώνη Σαμαρά, η τ. Βουλευτής του Νομού Πέλλας κ. Πόπη Φουντουκίδου ορίστηκε μέλος της Επιτροπής επεξεργασίας προτάσεων για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, Πρόεδρος της οποίας ορίστηκε ο κ. Αβραμόπουλος Δημήτρης.
 Στην Επιτροπή συμμετέχουν:......

ΕΡΩΤΗΣΗ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Με θέμα τις συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων στο Νομό μας κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας ο Βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό μας Γιώργος Καρασμάνης, στην οποία αναφέρει:
"Με πρόσχημα την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, αλλά με πραγματικά αίτια την μείωση του λειτουργικού κόστους στον τομέα της παιδείας, .......

ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΟΒΕΣ ?

Με άλλον "αέρα" κατέθεσε το στεφάνι ως εκπόσωπος του Συνδέσμου εφέδρων αξιωματικών ο Δημήτρης Μπίνος . Η παρουσία του ασφαλώς έδωσε λαβή να ενταθούν τα σχόλια  για την νλεα πολιτική τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται στη περιοχή.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ

 ΤΗΝ απάντηση του στις ...τροϊκας έδωσε τη Τσικνοπέμπτη ο κυρίαρχος λαός με τα πατροπαράδοτα έθιμα.




(3)