Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αλμωπίας


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Με ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των αγροτών της Αλμωπίας ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αλμωπίας Κύριο Δημήτριο Πασόη για συμπαράσταση και τη βοήθεια που προσφέρει , όπως αναφέρουν παρακάτω:

Συνάντηση για το Καρατζοβίτικο καρναβάλι















Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 20:00 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του

Συμμετέχουν στην απεργία της Τετάρτης και οι γιατροί της Πέλλας




Οι νοσοκομειακοί ιατροί συμμετέχουν στην Πανεργατική, Πανυπαλληλική, Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 20-2-2013. Για να διασώσουμε ότι απέμεινε απ’ το ΕΣΥ το οποίο καταρρέει απ’ την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

Νέος Τοπικός Σύμβουλος στο Γαρέφι



Ανέλαβε τα καθήκοντα του  ως τοπικός σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Γαρεφείου του Δήμου

Δημοκρατικές αντιλήψεις…





Να θυμηθώ, στα πλαίσια 
των δημοκρατικών μου
 αγώνων ,  ιδεωδών και πεποιθήσεων:

Ζητάν να επισκευάσουν το δίκτυο ύδρευσης στο Γαρέφι




Με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαρεφείου και οι τοπικοί σύμβουλοι προτείνουν στον Δήμο , να αναλάβουν μόνοι τους την επίλυση του προβλήματος ύδρευσης που αντιμετωπίζει το χωριό . Συγκεκριμένα αναφέρουν :

Προσοχή στους καπνοδόχους




Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας

Aνακοίνωση-Διαμαρτυρία Του Α.Σ Αναγέννηση Δωροθέας



Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την Κυριακή 17/2/2013 στο Αγώνα ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ –ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ θέλουμε να παραθέσουμε τα εξής

Παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών στον ΕΛΓΑ ζητά με επιστολή της στον Πρόεδρο του Οργανισμού η βουλευτής Θ. Τζάκρη



 

Παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των αγροτών στον ΕΛΓΑ ζητά με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Οργανισμού, κ. Βασίλη Έξαρχο, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδώρα Τζάκρη.

Γενική συνέλευση της ΓΕΚΟΣΑ








Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. ΓΕ.Κ.Ο.ΣΑ καλεί σε γενική συνέλευση όλα τα μέλη του, την

Ανακοίνωση για τους καπνοπαραγωγούς της Αλμωπίας





Ο Α.Σ. Αλμωπίας μετά από επικοινωνία με τις παρακάτω καπνοβιομηχανίες • Σ.Ε.Κ.Ε • SOCOTAB • Ν ΓΛΕΟΥΔΗΣ ΚΑΒΕΞ Α.Ε. κ.α. ενημερώνει τους παραγωγούς ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για αγορά καπνού, από την περιοχή της Αλμωπίας των ποικιλιών: Κατερίνης, Μπασμάς και Βιρτζίνιας.

Σφαγείο η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας



Ένα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται η παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας . Η συνεχιζόμενη τακτική του να δείχνει «ιδιαίτερη αδυναμία » σε ορισμένα μόνο πρόσωπα που «αλωνίζουν», στον Δήμο και τις Επιχειρήσεις του, διογκώνει όπως είναι φυσικό  το κλίμα δυσαρέσκειας που δημιουργήθηκε.

Ψήφισμα του Δήμου Πέλλας σχετικά με τα αιτήματα των αγροτών














Ο Δήμος Αλμωπίας αρνείται να εκδώσει το οποιοδήποτε ψήφισμα

«Νίπτουν τας χείρας τους οι κονσερβοβιομηχανίες. Έχουν ξοφλήσει το 90% των υποχρεώσεών τους ¨




Με ανακοίνωσή της η Ενωση Κονσερβοποιών Ελλάδας που εδρεύει στη Πέλλα (Πλεύρωμα) με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι έχει πληρώσει στους συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγών , τα ροδάκινα που πήρε από τους παραγωγούς και ότι μένει απλήρωτο περίπου ένα 10%.
Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής :


«Δίνω τις μάχες φανερά, όχι κρυπτόμενος»



ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ

Δεν «περπατάει» η παράταση της θητείας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση





Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν τη μετάθεση των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών για τον Νοέμβριο του 2015 αντί της ταυτόχρονης διεξαγωγής τους με τις ευρωεκλογές του 2014, αλλά κανείς δεν επιθυμεί να το χρεωθεί. Αυτό φάνηκε καθαρά και στο 1ο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειαρχών Ελλάδος, το οποίο διεξήχθη στα μέσα της εβδομάδας.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ του ΠΑΜΕ στο ΠΛΕΥΡΟ των ΑΓΡΟΤΩΝ της ΠΕΛΛΑΣ





      Στο μπλόκο του Γυψοχωρίου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας βρέθηκε κλιμάκιο του ΠΑΜΕ Ν.Πέλλας εκφράζοντας και από κοντά τη συμπαράσταση & την αλληλεγγύη των εργαζομένων της Πέλλας στους αγρότες της περιοχής, που βρίσκονται στους δρόμους επί μέρες για τη διεκδίκηση των αιτημάτων επιβίω-σης για την μικρομεσαία αγροτιά.

(3)