Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Έργα με χρήματα από υδροηλεκτρικούς σταθμούς στη Φούστανη





Τα πάντα , όπως φαίνεται τα παίρνει πάνω του ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Παρακάμπτει Αντιδημάρχους και λοιπούς.

Διανομή φυλλαδίων από οργανώσεις του Σώρρα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης



Την Πέμπτη 31/5 και 7/6 από τις 9:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί δράση ενημέρωσης με διανομή έντυπου υλικού έμπροσθεν του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης

Προπληρωμένες κάρτες άρδευσης από διασυνοριακό πρόγραμμα στον Δήμο Αλμωπίας



 Οι παροχές όπως προπληρωμένη κάρτα για την άρδευση που θα διευκολύνει τις διαδικασίες και θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη λειτουργικότητα, προμήθεια εξοπλισμού για την άρδευση,περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων  στα κονδύλια του προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδα – πΓΔΜ 2014-2020

Έργο Καταπολέμησης Κουνουπιών Π.Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2018

Πρόγραμμα κίνησης συνεργείων από 28/05/2018 έως 02/06/2018

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018



Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Πέλλας ανακοινώνεται το πρόγραμμα εξετάσεων Iατρικών Ειδικοτήτων της περιόδου Ιουνίου 2018 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ 2018




Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Πέλλας ανακοινώνονται σχετικά με το διευρυμένο ωράριο φαρμακείων της τα εξής:

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ KA1: Μαθήματα για μετανάστες : Οι νέες τεχνολογίες στην διδασκαλία και μάθηση των νεοαφιχθέντων μεταναστών.









Η ΔΔΕ Πέλλας στα πλαίσια του εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS + με τίτλο «Μαθήματα σε μετανάστες: οι νέες τεχνολογίες στη διδασκαλία και μάθηση των νεοαφιχθέντων μεταναστών» και σε σύμπραξη με τα σχολεία 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών , 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας , Γυμνάσιο Σκύδρας και 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών πραγματοποίησε την πρώτη μετακίνηση από την πρώτη ροή του προγράμματος του Προϊσταμένου Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Γερεμτζέ Δημητρίου , στο Ελσίνκι Φινλανδίας.

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΔΕ ΠΕΛΛΑΣ










Η ΔΔΕ Πέλλας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την έκθεση εικαστικών, με την οποία συμμετείχε στα Ανθεστήρια 2018, με τίτλο:


«Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών/τριών».

«Ημερίδες της ΔΔΕ Πέλλας για τη δωρεά μυελού των οστών»






Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, σε συνεργασία με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο των ημερίδων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών/τριών για τη δωρεά μυελού των οστών, με τίτλο «Δωρεά Ζωής». Οι ημερίδες εντάσσονται στα πλαίσια δράσεων του Τοπικού Θεματικού Δικτύου της ΔΔΕ Πέλλας, με τίτλο: «Εθελοντισμός: Οι συνάνθρωποί σου σε χρειάζονται».

Έρχονται δέκα νέα προγράμματα για περισσότερους από 80.000 ανέργους


Δέκα νέα προγράμματα για περισσότερους από 80.000 ανέργους έρχονται μέχρι το τέλος του έτους, όπως εξαγγέλλει ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Εθνος”.

Πλήρης ετοιμότητα του Τοπικού και Περιφερειακού μηχανισμού πολιτικής προστασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου







Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου: «Ο μηχανισμός είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Σημαντική η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των πολιτών στις δράσεις πρόληψης για τις δασικές πυρκαγιές»

Αναδάσωση από τον ΤΑΡ στη Βόρεια Ελλάδα, με 400.000 δένδρα και θάμνους Πλήρης αντικατάσταση και αποκατάσταση της δασικής έκτασης που χρησιμοποιήθηκε









 Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG) θα φυτεύσει περί τα 400.000 δένδρα και θάμνους, στο πλαίσιο της αναδάσωσης που πραγματοποιείται ήδη στις τρεις Περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας από τις οποίες διέρχεται.

Μεγαπλάτανος ή.... Λακουβοπλάτανος



Πολλές είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων του Μεγαπλατάνου

27ος Εικαστικός Μήνας Μάιος Έκθεση χειροποίητων δημιουργιών του Σωτήρη Κορώνα




Εγκαίνια: Τετάρτη 30 Μαΐου, ώρα 20:00 (Παρθεναγωγείο)

''Kαμπάνα'' 19 ετών σε πρώην δήμαρχο για δωροδοκία και απιστία



Σε 19 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε πρώην δήμαρχος Ορεστιάδας από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων Κομοτηνής.

Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας



Η διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας συγχαίρει την αντρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έφτασε στους τελικούς της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

(3)