Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Πιστώνονται τα χρήματα για τις αποζημιώσεις από το εμπάργκο





 Πιστώνονται τη Παρασκευή 23/1 στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων παραγωγών επιτραπέζιων ροδακίνων και νεκταρινιών ενισχύσεις συνολικού ύψους έως 33 εκ ευρώ, μετά την υπογραφή από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Καρασμάνη, των σχετικών αποφάσεων.

Οι σταυροί προτίμησης στις εκλογές του Μαίου 2012

Οι σταυροί προτίνησης που πήραν οι υποψήφιοι στις εκλογές του Μαίου 2012 έχουν ως εξής :

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ




Ανατροπές με… αιτία και ελπίδα

ΔΥΝΑΤΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

Συνεχίζονται οι εντάξεις έργων στο Δήμο Αλμωπίας





 Έργα , οι μελέτες μερικών από αυτά  είχαν γίνει  και επί θητείας Πέτρου Ζέρζη,  (και επί τελευταίου καποδιστριακού δημάρχου Εξαπλατάνου στην ανατολική πλευρά),εντάχθηκαν  με απόφαση που υπέγραψε ο  υπουργόςΑγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Καρασμάνης.   Πρόκειται για τα έργα

Δυναμική πορεία προς το μέλλον - Αλλαγή τώρα





§  Άρθρο της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη

Απάντηση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας στην επιστολή της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πέλλας






Δεν μας εκπλήσει το γεγονός ότι η Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Πέλλας μας απευθύνει το λόγο με ένα παραλήρημα κινδυνολογίας,  το οποίο μάλιστα περιέχει στοχευμένες ανακρίβειες σε θέματα ιδιαίτερης ευαισθησίας για την περιοχή μας.  Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια ακόμη απέλπιδα προσπάθεια από ένα φθαρμένο πολιτικά και απαξιωμένο κοινωνικά σύστημα που καταρέει.

Να εμπιστεύεστε όσους λένε την αλήθεια



ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ
ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Συμπολίτισσες και συμπολίτες. Φίλες και φίλοι.

Ομιλία Υποψήφιου Βουλευτή Θανάση Σπανού



image






Προεπισκόπηση από Yahoo


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



 



«Οι εκλογές αυτές είναι ίσως οι κρισιμότερες της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες με υπευθυνότητα και σύνεση και να επιλέξουν ανεπηρέαστοι το

«ΣΚΟΝΤΑΨΕ» Ο ΓΑΣ, ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΠΑΠ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ 57-67




Σκόνταψε στο γήπεδο του ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα από την ομάδα του ΠΑΠ Πλαταμώνα, με 57-67. 

Καθαρισμός πρανών στα Λουτρά







  Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την απομάκρυνση των βράχων από το σημείο της κατολίσθησης η διοίκηση των Λουτρών συνεπικουρούμενη από την Ορειβατική Λέσχη  Αριδαίας

Ειδικότητες στο ΙΕΚ Έδεσσας




Το  ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ προτείνει για το νέο εξάμηνο την έναρξη και λειτουργία
των παρακάτω ειδικοτήτων :

Ενταξη νέων έργων Δήμου Σκύδρας.




Σε συνέχεια των εντάξεων που είχαν προηγηθεί, και διαψεύδοντας τις «κασσάνδρες» οι οποίες έσπευσαν να δηλώσουν ότι ο Δήμος δεν θα καταφέρει να εντάξει όλα τα έργα που έχει καταθέσει με αφορμή τις μελέτες οι οποίες ανατέθηκαν το τελευταίο διάστημα, ο Δήμος Σκύδρας ενέταξε δύο ακόμη πολύ σημαντικά έργα στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης συνολικού προϋπολογισμού 1.050.000,00 €.

Μπαίνουν τα λεφτά για τις ζημιές από το εμπάργκο





Έμπρακτη είναι η απάντηση του Υπουργείου Αγροτικής Αναάπτυξης στους αμφισβητίες ,μεταξύ των οποίων και δικοί της στη Πέλλα (Τζαμτζής-Σταμενίτης) που χαρακτήριζαν  «μούφες και μπαρούφες»

(3)