Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ''ΘΥΕΛΛΑ'' ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΥΔΡΑΣ

Την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Καλλίπολης πραγματοποιήθηκε ο τελικό ς του πρωταθλήματος παίδων του Νομού Πέλλας .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΡΠΙΑ


Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης Έδεσσας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου της περιοχής

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ



Μετά τη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα, την Κυριακή 15/5/2011, εκλέχθηκαν ως σύνεδροι από την Ομάδα Πρωτοβουλίας Πέλλας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, οι εξής:..

ΧΑΛΑΖΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΑΠΟ τις 4 το απόγευμα άρχισε να χορεύει το χαλάζι .

ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΦΩΤΙΑ



ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ είναι τα μέχρι στιγμής στοιχεία που αφορούν περίεργα έργα στους πρώην Δήμους Αριδαίας και Εξαπλατάνου.  Υπάρχουν όμως και παλαιότερα ζητήματα που άνοιξαν μετά από καταγγελίες , και τα οποία δεν αποκλείεται να ανοίξουν τους ασκούς  του Αιόλου και  να φέρουν τα πάνω κάτω στην νεόδμητη περιοχή της Αριδαίας.

Με επιτυχία η εκδήλωση με τον Μάκη Τσίτα στο δημοτικό σχολείο της Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού Σχολείου της Πέλλας η εκδήλωση με καλεσμένο τον συμπατριώτη μας συγγραφέα Μάκη Τσίτα.

ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Εντονα κυκλοφόρησε την Δευτέρα η φήμη για επικείμενη παραίτηση Αντιδημάρχου στον Δήμο Αλμωπίας . Μάλιστα εφέρετο ότι  την έχει ήδη συντάξει και απομένει να την θέσει στην διάθεση του Δημάρχου

(3)