Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνιστικής αναρρίχησης.


 
ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η  ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Ευχές του Νίκου Παρούτογλου




Εύχομαι η Ανάσταση Του Κυρίου να μας χαρίσει αγάπη, υγεία και διάθεση για δημιουργία και να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

Καλή Ανάσταση
Καλό Πάσχα
Νίκος Παρούτογλου
Αντιδήμαρχος Δήμου Αλμωπίας

Διαμαρτυρία ΑΡΗ Προφήτη Ηλία για τη διαιτησία

Ο πρόεδρος του Άρη Προφήτη Ηλία Δημητριάδης Παναγιώτης παραιτείται από τα καθήκοντά του. Ο λόγος είναι η κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας με αποκορύφωμα τα γεγονότα του αγώνα play off με τον Αλμωπό Αριδαίας.

Παράταση της ισχύος των δελτίων μετακίνησης Α.με Α.



Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ανακοινώνεται ότι δόθηκε παράταση της ισχύος των δελτίων μετακίνησης Α.με Α. (πάσο), για όσα ήταν θεωρημένα για το 2011, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες,για την έκδοση νέων πάσο για το 2012 αλλά και για την ανανέωση των ήδη χορηγηθέντων.

Σύλληψη ατόμων για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών.



Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθησαν χθες (09.04.2012), σε Πιερία και Πέλλα,

Η περίληψη της έκθεσης του Συμπαραστάτη του Δημότη






Το Ράδιο Αλμωπία  έχει στη διάθεσή του την περίληψη της ετήσιας έκθεσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας,Σταύρου Κλεισούρη , η οποία αναφέρει:

Κάτι «τρέχει» με τον Συμπαραστάτη του Δημότη στον Δήμο Αλμωπίας


Φαίνεται πως δεν είναι όλα «ρόδινα» στον Δήμο Αλμωπίας  με τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης Σταύρο Κλεισούρη .

«Κλωτσάν» για Μουμτζιδέλη



Μάχη για να μείνει εκτός ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στη Πέλλα ο Θωμάς Μουμτζιδέλης , δίνεται στο παρασκήνιο , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες . Μπορεί η συμμετοχή του να φέρνει ψήφους στο ΠΑΣΟΚ ,θεωρείται «επικίνδυνος» και απειλή για άλλους. ΄Ετσι μέχρι την τελική ανακοίνωση του ψηφοδελτίου , δεν αποκλείεται τίποτα.

Παντοπωλείον «Παναγία η Ελεούσα»



Το πρώτο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας εγκαινιάστηκε στα Γιαννιτσά, την Κυριακή των Βαΐων (8/4/12) στις 11.30, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.

Καταβολή δώρου Πάσχα




Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι από σήμερα  Μεγάλη Τρίτη 10-04-2012 καταβάλλεται το δώρο Πάσχα 2012:

(3)