Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ Χρήστος Δήμτσης

Δεύτερη παραίτηση στην επιχείρηση των 
Λουτρών Πόζαρ  μέσα 
σε μια εβδομάδα.
Τρίτη από την 
έναρξη της θητείας

«Παρακράτος» στην Αριδαία; Όργιο παραβάσεων στη κοπή δέντρων στο Δασάκι;







Πληθαίνουν , αντί να μειώνονται τα ερωτηματικά  για την υλοτόμηση στο ποτάμι της Αριδαίας από το ύψος της  παλιάς γέφυρας της Δωροθέας     προς το ύψος  της γέφυρας προς την γέφυρα Εξαπλατάνου.

Η κρίσιμη δοκιμασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Η κρίσιμη, και ίσως και η πολιτικά πιο δύσκολη για τον ΣΥΡΙΖΑ, στιγμή της τρίτης αξιολόγησης έρχεται με την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Καταστροφή στο ΔΑΣΑΚΙ Αριδαιας






ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΜΠΑΡΗ

Σε διαβούλευση το προσχέδιο για τις Διεπαγγελματικές



Σε διαβούλευση τέθηκε το Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την αναγνώριση, λειτουργία και εποπτεία των Γεωργικών Διεπαγγελματικών Οργανώσεων σε σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Από τις 18 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις ενίσχυσης για τουριστικό κατάλυμα

Κοντονής Γιώργος
Ο προϋπολογισμός της Δράσης ανέρχεται στα 120 εκατ. ευρώ και αφορά το σύνολο των περιφερειών της χώρας.Στις 18 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης των επενδυτικών σχεδίων για τη δημιουργία καινούργιων πολύ μικρών και μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο του νέου προγράμματος του ΕΣΠΑ με τίτλο: «Ενίσχυση της ίδρυσης και λειτουργίας νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Ξεσπά η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη: Η δολοφονία της κόρης μου ήταν προμελετημένη (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη που βρήκε τραγικό θάνατο στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, από τα χέρια του 58χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδη.

Οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στο μικροσκόπιο

Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «προασπίζουμε τα εργασιακά δικαιώματα, αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά την αδήλωτη, υποδηλωμένη και απλήρωτη εργασία», αλλά και τις χθεσινές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε πολλές μεγάλες πόλεις με βασικό αίτημα την υπογραφή Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και την επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων, το altsantiri.gr ανοίγει τον φάκελο των συλλογικών συμβάσεων και εξετάζει την εξέλιξή τους στην Ελλάδα.

Στα 405 φτάνουν τα κρούσματα ιλαράς στην Ελλάδα, λέει το ΚΕΕΛΠΝΟ: Συναγερμός για εμβόλιο


Αυξάνονται τα κρούσματα ιλαράς στη χώρα μας. Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), συνολικά έχουν καταγραφεί 405 κρούσματα ιλαράς, με μεγαλύτερη συχνότητα στη Ν. Ελλάδα.

Υπόκλιση του αρχηγού των Σπερς, Μανού Τζινόμπιλι στον Giannis: «Είναι απίστευτος»


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στις πρώτες αγωνιστικές στη νέα σεζόν του ΝΒΑ. Ο Ελληνας σούπερ σταρ έχει καταπλήξει και τον αρχηγό των Σαν Αντόνιο Σπερς, Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος υποκλίθηκε στο ταλέντο του «Giannis»:

Δυναμικό συλλαλητήριο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στα Γιαννιτσά ενάντια στα νέα μέτρα & τον προϋπολογισμό

         Σε δυναμικό αγωνιστικό συλλαλητήριο και πορεία στα Γιαννιτσά προχώρησε το ΠΑΜΕ. Με αγωνιστικό παλμό και με συμμετοχή εργαζομένων, αγροτών , αυτοαπασχολούμενων & νεολαίας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση  στην Πλατεία ΕΠΟΝ ( Πεζόδρομος ).

Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 11 και 12 Νοεμβρίου

                                                                                                               


Σάββατο 15. 00

Ένοχες δικαιολογίες από τον Δήμο Αλμωπίας





ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ

Παρουσίαση του βιβλίου«Η βιογραφία του οπλαρχηγού του Πόντου Παύλου Τσαουσίδη», την Κυριακή στις 11:00 το πρωί, στο Ξενιτίδειο Πνευματικο Κέντρο Αριδαίας.

 Εκδήλωση -Παρουσίαση του βιβλίου της Ροζαλίας Γαβριηλίδου και του Θεοφάνη Μαλκίδη «Η βιογραφία του οπλαρχηγού του Πόντου Παύλου

Δεν θα αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ: Δεσμεύτηκε εκ νέου η κυβέρνηση…

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξή του επανέλαβε ότι δεν θα αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ, και θα γίνει μεταφορά στον προϋπολογισμό του βάρους των 350 εκατ. ευρώ από τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας προηγούμενων ετών που έχει λαμβάνειν η ΔΕΗ.

Βόμβα Γερούν: “Oι τράπεζες σώθηκαν σε βάρος των φορολογούμενων, με λάθος τρόπο”, λέει τώρα

Την άποψη ότι οι τράπεζες σώθηκαν σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών και με λάθος τρόπο εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ ενώπιον της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών υποθέσεων της Ευρωβουλής.

(3)