Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΠΡ. ΔΕΜΙΡΗΣ «Δεν έριξα καμιά μομφή στον Πρόεδρο»





Μιλώντας στο Ράδιο Αλμωπία  το πρωί της Δευτέρας, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αριδαίας Πρόδρομος Δεμίρης, υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει κάποια μομφή κατά του προέδρου

Τη Τετάρτη οι αγώνες Play-Off


 


Τη Τετάρτη στις 17.00 πρόκειται να γίνουν οιαγώνες Play-Off  της Α κατηγορίας. Παίζουν :

Αραβησσός - Αμπελειές 2-0


Nίκη-πρόκριση στην επόμενη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου που οδηγούν στην Α1 κατηγορία πέτυχε η Αραβησσός κερδίζοντας το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδό της τον Άρη Αμπελειών με σκορ 2-0 (ημίχρονο 0-0).

Λαϊκή συνέλευση στη Νότια



Λαϊκή συνέλευση στη Νότια είναι προγραμματισμένη για τις 9  σήμερα το βράδυ παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας και των Αντιδημάρχων

ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ :Καμιά υποβάθμιση στον πρώην Δήμου Εξαπλατάνου




Καμία υποβάθμιση ούτε απαξίωση του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου δεν υπάρχει. Αντίθετα η σημερινή δημοτική αρχή λειτουργεί με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη . Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ το πρωί της Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου

Εγκρίθηκε η δημοπράτηση της γέφυρας Μεσσιανού


   
Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η διαδικασία για τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή νέας γέφυρας στο δρόμο Μεσιανό-Γιαννιτσά»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΠΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ







Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια  Γονέων  με παιδιά στη σχολική ηλικία στο 1ο Δ.Σ. Γιαννιτσών στις 25/4/2012, στο 1ο Δ.Σ. Κρύας Βρύσης στις 7/5/2012, στο 1ο Δ.Σ. Έδεσσας στις 30/4/2012 και στο Δ.Σ. Πετριάς στις 10/5/2012.

Το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας πρώτο στο σχολικό πρωτάθλημα


Τη πρώτη θέση κατάκτησε το 1ου Γυμνάσιο Αριδαίας στο σχολικό πρωτάθλημα 2012.

Αυτοκτονία Προμαχιώτη



Τέλος στη ζωή του έθεσε ο Ν.Β.  50 χρονών από τους Προμάχους στη θέση πλατανάκια (φώτο), μεταξύ Σωσάνδρας , Δωροθέας και Γαρεφείου όπυ γίνεται η Πρωτομαγιά.

ΠΑΡΑΚΑΘ ΄ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣ


Ο σύλλογος Ποντίων δ.δ.Τσακώνων  Αριδαίας σας προσκαλεί στο ΠΑΡΑΚΑΘ΄ του συλλόγου που θα γίνει στο "kafe Ricos"στην πλατεία των Τσακώνων,  την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ και ΩΡΑ 21:00 συμμετέχουν οι παρακάτω καλιτέχνες:

(3)