Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Βρέθηκε.... νεκρός Εδεσσαίος μετά από πέντε μήνες στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ



Μέχρι και η εκπομπή  ΄΄ Φως στο τούνελ΄ αναζήτησε 36χρονο Εδεσσαίο που είχε να δώσει σημεία

Αυτοψία σε σημεία του οδικού δικτύου στον παλιό . Άγ. Αθανάσιο



Τη Τρίτη  6/11, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης μαζί με κλιμάκιο μηχανικών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν επί τόπου αυτοψία στην ΕΟ2 Έδεσσας-Άγρα, συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα Ψιλή Βρύση-Άγρας. Ακόμη ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα τεχνικών έργων της Περιφέρειας και περιφερειακός σύμβουλος κ. Α. Νουσηκύρου.

Πέρασε «γενεές δεκατέσσερις» τον Σαμαρά ,αλλά ψήφισε τα μέτρα η Θ. Τζάκρη .





Αφού κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά  και την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει και το κόμμα της με τα χειρότερα λόγια η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη , δήλωσε  ότι ψηφίζει τα μέτρα στη βουλή.

"Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων".




 Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς υλοποιούν το πρόγραμμα "Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων".

Κατάργηση της ποινής φυλάκισης για τους οικονομικά ισχυρούς




ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ     

 

Του Θανάση  Ξυνίδη    
ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΟΜΟΘΥΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»





Η ομόθυμη υποστήριξη όλης της Αυτοδιοικητικής Οικογένειας στο νέο πρόγραμμα, που διαδέχεται το «Βοήθεια στο σπίτι» εκφράστηκε κατά τη σύσκεψη που συγκλήθηκε για το θέμα στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, το απόγευμα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου.

Αλλαγές Αντιδημάρχων στη Σκύδρα

Ο Δήμαρχος Σκύδρας Γεώργιος Χοίδης (φώτο) προχώρησε στον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων στις θέσεις των προηγουμένων των οποίων έκανε δεκτές τις παραιτήσεις ευχαριστώντας τους ταυτόχρονα για την συνεισφορά τους στην αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου.

Παρακαθ΄από την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας


Αποκαλυπτήρια μνημείου για τη Μάχη της Άρνισσας



Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τη Μάχη της Άρνισσας (Οστρόβου), με την παρουσία του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας Θόδωρου Θεοδωρίδη, των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών και πλήθους κατοίκων της περιοχής.



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1989-90





Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012  και ώρα 20:00 θα  γίνει η αποφοίτων 1989-90 του ΤΕΛ Αριδαίας,  

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!



ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

(3)