Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ ¨




Το προσωπικό και τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ¨ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ¨  θα  ήθελαν να ευχαριστήσουν και δημόσια τους:

Καροτσάκια για καρκινοπαθείς





 Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει ότι, σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων θα διανέμει δωρεάν αναπηρικά αμαξίδια σε όσα άτομα τα έχουν ανάγκη.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή στην Πέλλα




Συνελήφθησαν χθες (27.03.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας Πέλλας, δύο ημεδαποί 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και παράνομης οπλοκατοχής.

Αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ ΄ Εδεσσας


   Την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας εθελοντική αιμοδοσία για ένατη συνεχή χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Κάλεσμααπό την ΕΑΣ Αλμωπίας


Η ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, μετά την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 12-02-2012 λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις και κυρίως την απόφαση προσαρμογής στον ν. 4015 

7ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012


 

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες υλοποίησης του 7ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ¨ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨.

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ , ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Επιστολή στους Δημάρχους Σκύδρας και Πέλλας απέστειλε ο πρώην Βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής  στην οποία αναφέρει:

Με γρήγορους ρυθμούς η υλοποίηση του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας των Γιαννιτσών


               

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η υλοποίηση του μεγάλου έργου αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης των Γιαννιτσών. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Προϊστάμενο για τα υδραυλικά έργα           κ. Αθανάσιο Σταυρίδη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών.

Εξαπλάτανος-Ν.Μυλότοπος 1-2




Με νίκη πέρασε από τον Εξαπλάτανο ο Ν. Μυλότοπος  εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση . Δυσκολεύτηκε όμως πάρα πολύ να κάμψει την αντίσταση της  Δόξας που ‘επαιξε  πολύ καλά . Χρειάστηκε να συνδράμει με ζηλευτό επιστημονικό τρόπο η διαιτησία , που απογοήτευσε τους ουδέτερους φιλάθλους οι οποίοι πήγανε στο γήπεδο να απολαύσουν το παιχνίδι.

Οργισμένοι οι Αψαλιώτες




Εξοργισμένοι δηλώνουν  οι  Αψαλιώτες  με τη διαιτησία στο παιχνίδι μέσα στη Καλή ,αλλά και με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας Αλκη  Νουσηκύρου .Στο  90΄ έγινε το 3-2. Στο 92΄ η ΄Αψαλος ζήτησε πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής .

Οι αγώνες της Τετάρτης



Προτελευταία αγωνιστική

Αγώνες μπάσκετ Δημοτικών Σχολείων Αλμωπίας



       Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Αλμωπίας « Ο Μέγας Αλέξανδρος» σε συνεργασία
 με τον Δήμο Αλμωπίας και τον Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας(Φ.Ο.Α.)  δ ι ο ρ γ α ν ώ ν ε ι  αγώνες

(3)