Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Αιμοδοσία στο ΕΠΑΛ ΄ Εδεσσας


   Την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας εθελοντική αιμοδοσία για ένατη συνεχή χρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία.

   Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας κ. Δίου Αναστάσιος και ο υπεύθυνος καθηγητής κ. Δρένος Διονύσιος, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αιμοδοσία.
   Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους μαθητές του σχολείου μας και της ΕΠΑ.Σ Έδεσσας  που έδωσαν αίμα για πρώτη φορά, προσχωρώντας στο σώμα των εθελοντών αιμοδοτών από τόσο μικρή ηλικία.
   Η συγκινητικά μεγάλη προσέλευσή τους διαψεύδει έμπρακτα όσα κατά καιρούς λέγονται για έλλειψη ηθικών αξιών και αλλοτρίωση στις νεότερες γενιές.
   Ευχαριστούμε επίσης θερμά:
 Το Δ/ντή του σταθμού αιμοδοσίας του Γ.Ν.Έδεσσας κ. Σταύρο Νούση καθώς και το προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας κ.κ.Παυλίδου Σοφία, Διαμαντοπούλου Καλλιόπη,  Χασάνδρα Αναστασία και τον κ. Σινιόσογλου Δημήτριο για  τη συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση  της αιμοδοσίας.
 Τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων που παρότρυναν τους μαθητές στη προσπάθεια αυτή.
 Τους συναδέλφους καθηγητές που έλαβαν μέρος στην αιμοδοσία.
 Τους μαθητές της Γ΄τάξης του τμήματος Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων  για τη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)