Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΎ ΣΥΝΕΡΓΆΤΗ


 

Επιτέλους το παραδέχτηκε η κα Μπακογιάννη: «Είμαι συντετριμμένη»


Έπρεπε να περάσει κάποιο διάστημα και να πάρει διαστάσεις το θέμα, για να παραδεχτεί η κα Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη, ότι το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 12:00 της Παρασκευής (12/03), έξω ακριβώς από την είσοδο – έξοδο της Βουλής στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, αφορούσε σε δικό της υπηρεσιακό όχημα.

«Πονάω! Ως εδώ»: Συγκεντρώσεις και σήμερα κατά της αστυνομικής βίας (Φωτογραφίες)

 «Πονάω! Ως εδώ»: Συγκεντρώσεις και σήμερα κατά της αστυνομικής βίας (Φωτογραφίες)Εκατοντάδες άνθρωποι βγαίνουν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα σε πλατείες και δρόμους της Αττικής κι άλλων περιοχών της Ελλάδας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην έξαρση της αστυνομικής βίας.

Πού εντοπίστηκαν τα 1.626 κρούσματα, όλες οι περιοχές - «Πρωταθλήτρια» η Αττική με 834

Πού εντοπίστηκαν τα 1.626 κρούσματα, όλες οι περιοχές - «Πρωταθλήτρια» η Αττική με 834

 

Πού εντοπίστηκαν τα 1.626 κρούσματα που ανακοίνωσε απόψε (14/3) ο ΕΟΔΥ. «Βράζουν» Αττική και Θεσσαλονίκη.

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Εγκεφαλικά νεκρός ο νεαρός οδηγός της μηχανής

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Εγκεφαλικά νεκρός ο νεαρός οδηγός της μηχανής

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται από την Παρασκευή ο νεαρός μοτοσυκλετιστής που συγκρούστηκε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ασφάλειας βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη, επί της Λεωφόροου Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τη Βουλή. Μετά από επικοινωνία του CNN Greece με τη Διοίκηση του νοσοκομείου, ο 23χρονος βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, εγκεφαλικά νεκρός

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή, δεν συνελήφθη επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς επίσης επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το περιστατικό αναφέρει πως ο εμπλεκόμενος αστυνομικός με απόφαση της υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα:

«Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.). Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία.

Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».

Μπακογιάννη: Τι λέει για την εμπλοκή του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της

Νωρίτερα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, προέβη στην εξής δήλωση:

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα που βρισκόμουν στη Βουλή παρακολουθώντας την "Ωρα του Πρωθυπουργού" υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό ενός νέου παιδιού 23 ετών, του Ιάσωνα. Είμαι βαθύτατα συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια του άτυχου νέου. Επικοινώνησα μαζί τους για να τους εκφράσω την συμπαράστασή μου και να τους διαβεβαιώσω ότι η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν» γράφει η Ντόρα Μπακογιάννη στο Facebook.

Πηγή:  cnnn.gr

Εξιχνίαση απάτης από το Τ.Α. 'Εδεσσας



Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος
ημεδαπής γυναίκας, καθώς μετά από καταγγελία γυναίκας,


Εμβόλιο AstraZeneca: Κανονικά στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί, το πόρισμα της επιτροπής για τις θρομβώσεις

Εμβόλιο AstraZeneca: Κανονικά στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί, το πόρισμα της επιτροπής για τις θρομβώσεις

H Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών κρίνει ότι ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της AstraZeneca στη χώρα μας θα πρέπει να συνεχιστεί κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει καθώς δεν υπάρχει τεκμηρίωση ότι τα θρομβοεμβολικά επεισόδια σχετίζονται με το εμβόλιο. 

Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματά την απεργία πείνας - Η δήλωσή του

Δημήτρης Κουφοντίνας

 
 
Σταματά την απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως ανακοίνωσε σε δήλωσή του

Δώρα για τις Επιστρεπτέες 1 έως 7 - Κούρεμα 15% έως 50% ή 60 δόσεις

Κλειστή η εστίαση λόγω κορονοϊού / Πηγή: Eurokinissi

 

Τι αλλάζει για όλους όσοι έχουν λάβει ήδη τις πρώτες Επιστρεπτέες Προκαταβολές, αλλά και για αυτούς που πρόκειται να λάβουν

Φορολογικές δηλώσεις 2021: Οι εκπλήξεις και τα τεκμήρια, πότε ξεκινούν

Φορολογικές δηλώσεις 2021: Οι εκπλήξεις και τα τεκμήρια, πότε ξεκινούν

 

Μέχρι το τέλος του μήνα οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν αποστείλει τις βεβαιώσεις αποδοχών στην Εφορία, ώστε αυτές να εμφανιστούν στο taxis. Φορολογικές δηλώσεις 2021: Οι εκπλήξεις και τα τεκμήρια, πότε ξεκινούν.

Απενεργοποίησαν τα σχόλια στο YouTube του πρωθυπουργού...

 Δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράγματα, με τόσα dislikes και τόσα αρνητικά σχόλια.
Εξάλλου, τα social media δεν είναι ΣΚΑΪ...

Παίρνουν γιατρούς από το ΕΣΥ...



... για να τους βάλουν στις ιδιωτικές κλινικές...

Δημοσκόπηση Prorata: Πώς κρίνουν οι πολίτες την ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσκόπηση Prorata: Πώς κρίνουν οι πολίτες την ΕΛ.ΑΣ.

Πανελλαδική έρευνα για το πώς κρίνουν οι πολίτες την Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησε η Prorata, μετά τα επεισόδια της 9ης Μαρτίου στη Νέα Σμύρνη. 

Αίγυπτος: Ανακαλύφθηκε το παλαιότερο μοναστηριακό μνημείο με πολλές ελληνικές τοιχογραφίες

Αίγυπτος: Ανακαλύφθηκε το παλαιότερο μοναστηριακό μνημείο με πολλές ελληνικές τοιχογραφίες 

 Με τοιχογραφίες στα ελληνικά, τα μέλη μίας νορβηγο-γαλλικής αρχαιολογικής αποστολής ανακάλυψαν στην Όαση της Μπαχαρέια, το θεωρούμενο ως το παλαιότερο μοναστηριακό μνημείο, ίσως όχι μόνο στην Αίγυπτο, αλλά και παγκόσμια.

(3)