Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Χωρίς διοίκηση η Δόξα Εξαπλατάνου




 
Μετά από τις προσπάθειες της διοίκησης για  εξεύρεση λύσης, στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά τις παραιτήσεις των δυο στελεχών της, δεν μπόρεσαν τελικά να ευδοκιμήσουν οι όποιες ενέργειες που έγιναν ιδιαίτερα στο θέμα αναλήψεις της προεδρίας στην ομάδα.

Ημιλιπόθυμη στην Αριδαία 14χρονη από κατανάλωση αλκοόλ



ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Συγχαρητήρια στους «Μαχητές Σκύδρας»



 



    Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, συνάντησε στο γραφείο του και συνεχάρη τους αθλητές και προπονητές του Αθλητικού Συλλόγου Πετραϊκός «Μαχητές Σκύδρας» οι οποίοι διακρίθηκαν στο 2ο Διεθνές και 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 21 Απριλίου 2013.

Πληρωμές από τον ΕΛΓΑ για «Πυρκαγιές 2009» και «Ετήσιο 2009».



 


Την Τρίτη 30 Απριλίου  θα καταβληθούν από τον ΕΛ.Γ.Α. κρατικές οικονομικές ενισχύσεις ύψους 1.037.431,87 Eυρώ σε 1.493  παραγωγούς, για τα προγράμματα κρατικών οικονομικών ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2009»  και «Ετήσιο 2009».

Σε ετοιμότητα ο τοπικός μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας ενόψει της θερινής περιόδου και του κινδύνου δασικών πυρκαγιών





Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Ο συντονισμός και το δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων σημαντικός παράγοντας για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών 

Επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα







Με Απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαου Δένδια, επιστρέφονται από αύριο (30.04.2013) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων),

Συμβολικό φύτεμα ελιάς στην ΄Εδεσσα






 Στο 3ο Γυμνάσιο Έδεσσας ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Κούγκας, φύτεψαν συμβολικά μία ελιά, την οποία έστειλε ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης κειμηλίων Βαλκανικών Πολέμων





ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Υ.ΜΑ-Θ.

«Παράταση προθεσμίας δηλώσεων υπαγωγής στο ΕΣΠΑ, ζητάει η ΕΣΕΕ»



 


Η ΕΣΕΕ απέστειλε επιστολή προς τον  Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας,
Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων  κ. Κωστή Χατζηδάκη με την οποία ζήτησε την παράταση της προθεσμίας για την ένταξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο σχετικό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, που λήγει στις 10 Μαΐου 2013.  Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης επιστολής έχει ως εξής:

Συμμετοχή του Δήμου ΄Εδεσσαςστη δράση «Πασχαλινό Τραπέζι για Όλους»




Ο Δήμος Έδεσσας, ως μέλος του Δικτύου Αλληλεγγύης, συμμετείχε στη συγκέντρωση τροφίμων με σύνθημα «Πασχαλινό Τραπέζι για Όλους». Το Δήμο Έδεσσας στη δράση εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΕΥ ΖΗΝ,
Μαρούλα Κατσάρα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ




ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ, Πέτρος Χατζηδημητρίου

 

- Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ N. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ»

 

ΤΗ Μ.ΤΡΙΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ

Συγχαρητήρια στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας



 




 Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας συγχαίρει τους μαθητές και τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου της Αριδαίας για τη διάκρισή τους στο 5ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής.

Διήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στις Αμπελειές

 
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΚΕΠΑΠ –ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

- Την Δευτέρα 6 & την Τρίτη 7 Μαΐου

Σήμερα Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής



 

    Για σήμερα  Δευτέρα  29 Απριλίου 2013  στις 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας είναι προγραμματισμένη Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  με  τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για ναρκωτικά στα Γιαννιτσά



Συνελήφθησαν χθες (28.04.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο ημεδαποί 34 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατοχή, διάθεση και διανομή ναρκωτικών ουσιών.

Τουρνουά από την Ελπίδα Έδεσσας





Την Μεγάλη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ποδοσφαίρου με τίτλο : 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΔΕΣΣΑ-105 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ. 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ




Επιμέλεια  π, Κων/νος Χοροζάνης

(3)