Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Συσκεψη για την αεροπορικη απομόνωση της Θεσσαλονίκης




Σύσκεψη με τους τουριστικούς φορείς για το ζήτημα της αεροπορικής απομόνωσης της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη (31 Ιουλίου 2012 και ώρα 17.00), στο δεύτερο όροφο του Διοικητηρίου (γραφείο Υπουργού).

«Παρέμβαση Ι. Τζαμτζή για να μην κλείσουν οι ΔΟΥ Αριδαίας και Γιαννιτσών»







 Παρέμβαση έκανε ο βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με επιστολή αλλά και με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα, ζητώντας να μην κλείσουν αλλά ούτε και να συγχωνευτούν οι ΔΟΥ Αριδαίας και Γιαννιτσών.

Θάβουν την ανάπτυξη της περιοχής



 
Εδώ και πολύ καιρό ,μετά τη γέφυρα της Φιλώτειας και πριν την Φούστανη διαμορφώνεται ένας χώρος .

Τρία Χάλκινα μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών στο 78ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων 2012







Στο Κωπηλατοδρόμιο των Ιωαννίνων διεξήχθη στις 21 και 22 Ιουλίου η Β΄ φάση του 78ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 300 αθλητών-τριών από 27 σωματεία όλης της χώρας.

Αγνόησαν επιδεικτικά το Λουτράκι από τα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής




Αγνόησαν (απέκλεισαν ουσιαστικά) το Λουτράκι  από τα γυρίσματα εκπομπής τηλεοπτικού καναλιού. Ο αποκλεισμός δεν ήταν τυχαίος  και  είχε ως στόχο να δημιουργήσει

Συνεδρίαση οικονομικης επιτροπης Δήμου Αλμωπίας





Συνεδριάζει σε λίγο (14.00΄ )στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας  η Οικονομική Επιτροπή με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:
                      

Φιλικό με την Βέροια το Σάββατο ο Αλμωπός



Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα κάτω των 20 της Βέροιας πρόκειται να δώσει το Σάββατο ο Αλμωπός στην Αριδαία. Στο μεταξύ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς και πολύ καλό κλίμα .

Σστην Κ20 της Βέροιας ο Γιάννης Τσόλκας



Στην ομάδα κάτω των  20  της Βέροιας πήρε μεταγραφή ο Γιάννης Τσόλκας.

Τα Λουτρά Πόζαρ στην ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση


 
Γυρίσματα στα Λουτρά Πόζαρ και την ΄Ορμα έγιναν χθες Κυριακή από συνεργείο της ΕΓΝΑΤΙΑ Τηλεόραση.

Πρωϊνός καφές



Εντονη και πολύωρη συζήτηση ε’ίχαν το πρωί της Δευτέρας δύο πρώην Δήμαρχοι και ένας πρώην κοινοτάρχης. Η συνάντηση εικάζεται ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία . Το θέμα δεν ήταν άλλο από την τοπική αυτοδιοίκηση

Προβλήματα στη λειτουργία της μαιευτικής - γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών




    Προβλήματα παρουσιάζονται στη μαιευτική - γυναικολογική κλινική στο Νοσοκομείο των Γιαννιτσών, η οποία προκειμένου να στηριχθούν άλλα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας έχει υποστελεχωθεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με κλείσιμο.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ



Επέστρεψαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες οι τρεις δεκαπεντάχρονοι αθλητές του Πανεδεσσαϊκού Χρήστου Κωνσταντίνος, Κληντσάρης Αναστάσιος και Τράπκος Δημήτριος, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Αναστασιάδη Ιωάννη

1η Χορευτική Εκδήλωση στην Ξιφιανή




 
 Ως  κάτοικος  της  Ξιφιανής παρακολούθησα ,έστω και από απόσταση, την προετοιμασία  και την εκτέλεση των εκδηλώσεων  με την ευθύνη φορέων του χωριού

(3)