Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Συντηρήσεις στην περιοχή των Μύλων




Εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης του χώρου των Μύλων στην Έδεσσα πραγματοποιούν συνεργεία του Δήμου Έδεσσας.

Ανακοίνωση – Πρόσκληση για το ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ



 


Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όλους τους Δημότες του Δήμου Αλμωπίας να συμμετέχουν ως εθελοντές στο 7ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι.

Σημαντικές οι εκδηλώσεις για τα 100 Ελεύθερης Μακεδονίας




ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 1 ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 
 


Ο Δημήτρης Μπίνος ανάμεσα στον Βαγγέλη Τσίμα και τον Γιώργο Σαββίδη

Ο Γιάννης Σηφάκης πρόεδρος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας






Συγκροτήθηκε σε σώμα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας που εξελέγη στην Νομαρχιακή Συνέλευση της 10.02.2013, ως εξής:

Ρίψη στάχτης σε κάδους απορριμάτων



Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας εφιστά την προσοχή των δημοτών όσο αφορά τη στάχτη που εναποθέτουν στους κάδους απορριμμάτων.

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στην Αριδαία για τα 100 χρόνια ελεύθερης Μακεδονίας





Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας η απολογιστική Εκδήλωση της ΔΔΕ Πέλλας μιας σειράς εκδηλώσεων μνήμης και προβολής συμμετέχοντας στον εορτασμό της Επετείου των 100 χρόνων από την Απελευθέρωση της Μακεδονίας από τον Οθωμανικό ζυγό.

Η ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ




Η αθλήτρια του Φ.Ο.Αριδαίας Νικολαίδου Ελένη ήταν η μεγάλη νικήτρια στις κοπέλες,  στους

Ηλεκτρονική σήμανση κυνηγετικών σκύλων

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας ανακοινώνει στα μέλη του ότι,

Κοπή της βασιλόπιτας του Εδεσσαϊκού Θεάτρου












Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Εδεσσαϊκού Θεάτρου τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Κέντρο Καταρράκτες.

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Ο ΥΜΑΘ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ



 
Από την Έδεσσα ξεκινά το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 το ταξίδι των δυο περιοδικών κινητών εκθέσεων του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης με τίτλο: «Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας-Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913»

Βραβεύσεις επιχειρήσεων από το Επιμελητήριο Πέλλας



   

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με την ευκαιρία του νέου έτους 2013
Όπως έχει καθιερώσει το Επιμελητήριο Πέλλας βράβευσε για τη συνεισφορά τους στην Ανάπτυξη του Νομού Πέλλας τις επιχειρήσεις :

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για την μεγάλη καθυστέρηση στην αποζημίωση των ασφαλισμένων της «ΑΣΠΙΣ Πρόνοια»



 

Ερώτηση για την μεγάλη καθυστέρηση στην αποζημίωση των ασφαλισμένων στην «Ασπίς Πρόνοια», η οποία έκλεισε εδώ και τρία και πλέον χρόνια, αφήνοντας κυριολεκτικά στον αέρα

Συνάντηση φορέων για το Τμήμα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών στην Έδεσσα




Όπως είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα είναι σε πλήρη εξέλιξη η προσπάθεια υποστήριξης της παραμονής του Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην Έδεσσα.
Όλη την προηγούμενη περίο

Υποχρεώσεις για τα ζώα συντροφιάς



  

 Επειδή παρουσιάζεται έντονα το φαινόμενο  ασυνόδευτων δεσποζόμενων σκύλων καθώς και το φαινόμενο εγκατάλειψης ζώων θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι,

Στις 10 αποφασίζουν κλείσιμο δρόμων ή όχι , οι αγρότες της Αλμωπίας






Στις 10 το πρωί οι αγρότες της Αλμωπίας συγκεντρώνονται στην Αριδαία μπροστά στο Κλειστό Γυμναστήριο και αποφασίζουν  την μορφή των κινητοποιήσεων τους  για την συνέχεια . Δεν αποκλείεται να προχωρήσουν στο κλείσιμο του δρόμου συμβολικά για μία ώρα

Αντι για εξηγήσεις για το χάλι των παιδικών σταθμών , ζητάει και τα ρέστα η κ. Α Μπαγκή .




Αποκύημα της φαντασίας και ψέματα χαρακτηρίζει ούτε λίγο ούτε πολύ τις επώνυμες καταγγελίες για υποσιτισμό στους παιδικούς σταθμούς της Αλμωπίας  η πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ Αλμωπίας κ. Αικατερίνη Μπαγκή .

Υποσιτισμός στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλμωπίας





Από την έναρξη των μαθημάτων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων τα νήπια που φοιτούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλμωπίας υποσιτίζονται! Το κύριο γεύμα τους καθημερινά αποτελεί μιαν εναλλαγή οσπρίων, ζυμαρικών και πατάτας, η οποία χάρη στην καλή διάθεση και τέχνη της μαγείρισσας γίνεται αποδεκτή από τα παιδιά! Και η αιτία; 

(3)