Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.ΠΑΣΟΗ- Β. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ είχαν στο  δημαρχείο  σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης και ο Βασίλης Αντωνιάδης

ΦΕΥΓΕΙ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΑΝΤΡΙ» Ο ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΛΥ νωρίς αυτή τη φορά ο Νίκος Αποστολίδης φεύγει από τον συνδυασμό του Χρήστου Μπίνου.

Ο Νίκος Μπόνου δεύτερος στο 7ο F.I.S. Evrobalkan Cup

Ο αθλητής του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας και της εθνικής ομάδας χιονοδρομίας συμμετείχε στις 16.03.2011 στο 7ο F.I.S. Evrobalkan Cup στην Mokra Gora της Σερβίας και πραγματοποίησε  εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο. Την πρώτη θέση πήρε ο Σλοβένος Mitja Dragsic και την τρίτη θέση ο Σλοβένος Bernard Vajdic. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από την Βουλγαρία, την Βοσνία, την Ελβετία, την Ελλάδα, την Σλοβενία, την Ρουμανία, την Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Κροατία, την F.Y.R.O.M., την Τσεχία και την Σλοβακία.

"ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ " ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

"Φύλλο "και φτερό "πρόκειται να κάνει ο Δήμος Αλμωπίας οικοδομικά τετράγωνα στην Αριδαία. Ήδη συγκροτήθηκε η επιτροπή σύμφωνα με πληροφορίες η οποία και θα κάνει όλους τους ελέγχους. Πρόκειταιγια τα οικοδομικά τετράγωνα απέναντι από την Εύξεινο Λέσχη.

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


Πέρασαν δύο εβδομάδες από την κορύφωση της αποκριάς. Ο απόηχος ακόμα δεν έχει σβήσει. Η πόλη για 10 ημέρες με μια σειρά εκδηλώσεων ζωντάνεψε – έζησε και απόλαυσε την αποκριά και μαζί οι χιλιάδες επισκέπτες που γιόρτασαν μαζί μας.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν .ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

ΤΗΝ δημοσίευση  της συνέντευξης του Δημοτικού  Συμβούλου Αλμωπίας Νίκου Αποστολίδη σε τοπικό site περιμένουν πολλοί.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ παρουσιάστηκε από χθές στον αναμεταδότη του ΑΝΤΕΝΑ στην Κορυφή. Το Ραδιο Αλμωπία επικοινώνησε με τον υπεύθυνο  τεχνικό ο οποίος αναμένεται σε λίγο να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Τη δημιουργία Λυκειακών τάξεων στην Άρνισσα συζήτησε η Υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Τζάκρη με την Υφυπουργό Παιδείας

Η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Θ. Τζάκρη σε συνάντηση που είχε με την Υφυπουργό Παιδείας κ. Χριστοφιλοπούλου συζήτησε το ενδεχόμενο ίδρυσης Λυκειακών τάξεων στην Άρνισσα που θα λειτουργούν ως παράρτημα του Γυμνασίου.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

  ΟΡΙΣΤΗΚΑN  οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας ως εξής:                                 

(3)