Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Συνεχίζει με Μάκη Δεμίρη ο ΑΡΗΣ Λουτρακίου



 

Με τον Μάκη Δεμίρη στην τεχνική ηγεσία  συνεχίζει  ο ΑΡΗΣ Λουτρακίου και στην Α1 κατηγορία. Η Διοίκηση της ομάδας  συμφώνησε σε όλα μαζί του.

Διενέργεια εκλογών Προέδρου ΠΑΣΟΚ



                                  
Από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πέλλας ανακοινώνεται ότι την 14/06/2015 και ώρες 9πμ-19.00μμ θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την εκλογή Προέδρου ΠΑΣΟΚ .

Ποιος ήταν ο Μενέλαος Λουντέμης



 

Μενέλαος Λουντέμης
1906 – 1977

Πολυγραφότατος και πολυδιαβασμένος λογοτέχνης, ο επονομαζόμενος και Μαξίμ Γκόργκι της Ελλάδας. Η «πένα» του έχει αμεσότητα, λυρισμό, δύναμη και ρεαλισμό. Έργα του, όπως τα μυθιστορήματα «Συννεφιάζει», «Οι κερασιές θα ανθίσουν φέτος» και το μπεστ-σέλερ «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα» διαβάστηκαν πολύ από τη νεολαία τις δεκαετίες του '50, του '60 και του '70.

Άλλοι γκρεμίζουν τον πολιτισμό και ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ την δεοντολογία




Κινητοποιήθηκε το σύμπαν από χθες με δηλώσεις και «νεκρολογίες» με αφορμή την κατεδάφιση του σπιτιού του  Μενέλαου Λουντέμη στον Εξαπλάτανο.

Με εντολή του Δήμου Αλμωπίας η κατεδάφιση του σπιτιού του Μ. Λουντέμη




Με εντολή του Δήμου Αλμωπίας ,υποχρεώθηκαν οι κληρονόμοι του Μενέλαου Λουντέμη να κατεδαφίσουν , το ερειπωμένο σπίτι στον Εξαπλάτανο. Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων  σε απάντηση του ένας από τους κληρονόμους του , Γρηγόρης Τσίτσος.

(3)